Ak Parti danışma toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Gençlik Kolları Başkanlığı Dayanışma Toplantısı yapıldı.

VAN 26.11.2012 12:42:53 0
Ak Parti danışma toplantısı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Devlet Su İşleri (DSİ) Van 17. Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Van Milletvekili Burhan Kayatürk, AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, AK Parti MKYK Üyesi Bölge Koordinatörü Ömer Faruk İslam ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Toplantı, geçtiğimiz yıl yaşanan depremlerin ardından AK Parti Van Gençlik Kolları Başkanlığı’nın yapmış olduğu çalışmaların yer aldığı slayt sunumun izlenmesi ile başladı.
Ardından toplanın açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Van Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Acar, Van’ın artık büyükşehir olduğunu ve çalışmalarının daha çok fazlalaştığını ifade ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önemden bahsetti. Seçilme yaşının 30’lardan 25’lere indirildiğini, özellikle muhalefet kanadının ‘gençler yapamaz, gençler bilemez’ gibi söylemlerle gençlere vermiş oldukları önemin ne kadar aşağılarda olduğuna dikkat çeken Acar, “Artık 80’li 90’lı yılların Türkiye’si yok. Size inanmayan, güvenmeyenlerin oyununa gelmeyin. Başbakanın liderliğinde başlatılan siyasi akıma tüm gücümüzle sahip çıkacağız. Daha fazla çalışacağız. Artık diyalogların geliştiği, demokrasinin yerleştiği bir Türkiye’de yaşıyoruz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ile Van Milletvekili Burhan Kayatürk’ün de birer kısa teşekkür konuşması yaptığı toplantı, daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti.