AK Parti Adayı Gülaçar'dan belediye işçileriyle ilgili açıklama

Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Nuri Gülaçar, dün akşam yerel seçimler öncesi ortaya atıla bir söylentiye açıklık getirdi..

VAN 29.03.2014 12:25:01 0
AK Parti Adayı Gülaçar
Tarih: 01.01.0001 00:00

Dün akşam yerel bir tv kanalına katılarak seçim öncesi son konuşmasını yapan Osman Nuri Gülaçar dünkü konuşmasında önemli bir iddia ortaya attı..

EDREMİT TOKİ'DE YAŞADIĞI OLAY

Seçim çalışmaları kapsamında Edremit TOKİ'de gittiği bir evde bir bayanın "Eğer siz seçilirseniz benim kocam belediyede temizlik işçisi, onların işine son verecekmişsiniz..Bize öyle söylediler." dediğini belirterek bunun doğru olmadığını ve kendi dönemlerinde bırakın işçi çıkarmayı, belediye kadrosunu ne kadar genişletebileceklerinin, insanları belediye çatışı altında iş ve aş sahibi yapmanın peşinde olacaklarını söyledi.

"DÜŞMANIMDA OLSA İFTİRA ATAMAM"

BDP tarafından bu türlü bir çok iddianın dile getirildiğini belirten AK Parti Adayı Gülaçar, "Ben kişiliğim ve dinim gereği düşmanımda olsa iftira atamam, onunla ilgili yalan söyleyemem. Bizim ne temizlik işçileri için ne de Mavikent işçileri için işten çıkaracağız gibi hiçbir sözümüz olmadı. Aksine biz daha fazla insan çalıştırmayı düşünüyoruz. Bu tür iftiralar bizi üzüyor. Biz istiyoruz ki, herkes çıksın projelerini anlatsın. Halk kimin kendi için hayırlı görüyorsa ona oy versin. Ben dua ediyorum ben eğer bu şehir için hayırlıysam bu işi bana nasip eylesin."