Ahde Vefa Derneğin’den fidan dikimi…

Ahde Vefa Güçbirliği Derneği tarafından Gürpınar ilçesinde bulunan engelsiz yaşam merkezindeki engelli çocuklar için 100 meyve fidanı dikildi. Dernek Başkanı Hamide Donmuş, engelli bireylerin yanında olduklarını htirmek amacıyla böyle

VAN 11.05.2018 18:07:40 0
Ahde Vefa Derneğin’den fidan dikimi…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'da Engelliler Haftası münasebetiyle çeşitli etkinlikler gerçekleşirken, bir etkinlik de Ahde Vefa Güçbirliği Derneği tarafından gerçekleşti.

 


      Ahde Vefa Güçbirliği Derneği, Van'ın Gürpınar İlçesi'nde Kaymakamlık ve Belediye bünyesindeki yaşam merkezinde engelli bireylerle bir araya geldi. Daha sonra engelli çocuklarla birlikte yaşam merkezinin bahçesine 100 adet fidan dikimi gerçekleştiren dernek yönetimi ve üyeleri, engelli bireylerle güzel vakitler geçirdi.

 


      Konuyla ilgili gazetemize konuşan Ahde Vefa Güçbirliği Derneği Başkanı Hamide Donmuş, "Engelli çocuklarımızla bir araya gelerek onların yanında olduğumuzu htirdik. Onlarla birlikte meyve fidanı dikimi gerçekleştirdik. Gerçekten de onların mutluluğunun yüzlerine yansıdığına şahit olduk. Fidan Dikimi etkinliğimize destek sunan Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, Gürpınar Kaymakamlığı, Gürpınar Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Fidan dikiminin ardından dernek üyeleri tarafından yaşam merkezindeki çocuklara çeşitli hediyeler verildi.