Abalı'da kayak odası ve telesiyej kiraya verilecek

Gevaş Abalı kayak tesisinde bulunan kayak odası ve telesiyej 4 yıllığına kiraya verilecek.

VAN 26.11.2021 14:26:20 0
Abalı'da kayak odası ve telesiyej kiraya verilecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Gevaş Abalı kayak tesisinde bulunan kayak odası ve telesiyejin 4 yıllığına kiraya verileceği kaydedildi. Söz konusu kiralama için Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ihale yapacak.
Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çıkılan ilan çağrısına göre, ihale 03 Aralık 2021 günü saat: 10:00’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak. Kayak Odası Teleski ve Telesiyej, belirtilen ihale tarihi ve saatinde 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile ihale edilerek 4 aylığına kiraya verilecek.

İHALEYE KATILACAKLARDAN İSTENEN BELGELER

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çıkılan ilanda, ihaleye katılmak isteyenlerden istenen belgeler şu şekilde sıralandı;
“- Nüfus Cüzdanı Sureti
- Savcılıktan iyi hal belgesi (3 aydan eski olmamak)
- İkametgah Belgesi (3 aydan eski olmamak)
- Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.
- Gerçek kişi olması halinde ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve / veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.
- Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve / veya Sanayi Odasından, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ve imza sirküleri ile yetki belgesi.
- Geçici Teminatın yatırıldığına dair belge.
-Şartnameyi ve Sözleşme tasarısını tamamen okuduğunu ve buna göre istekli olduğunu bildirir dilekçe.”
İsteklilerin, söz konusu belgelerini zarf içinde 03 Aralık 2021 Cuma günü saat: 10:00’a kadar ihale komisyonu başkanlığına teslim etmeleri gerektiği kaydedildi.
İştirakçilerin bizzat katılmak zorunda olduğu belirtilen ihalenin detaylarına ilişkin bilgilerin, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden alınabileceği belirtildi.