6. Van Denizi Su Sporları Festivali sona erdi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 6. Van Denizi Su Sporları Festivali düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

VAN 7.09.2015 22:29:51 0
6. Van Denizi Su Sporları Festivali sona erdi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Edremit-Gebze Su Sporları Merkezi’nde 05-06 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen 6. Van Denizi Su Sporları Festivali kapanışı, iki gün boyunca farklı dal ve kategorilerde mücadele eden sporculara kupa ve madalyalarının verilmesiyle sona erdi.

Kapanış ve ödül törenine katılan Van Valisi İbrahim Taşyapan, Dragon yarışlarında 1. Mavi Marina, 2. Elit Spor, 3. Edremit Kaymakamlığı, 4. İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımlarıyla, Plaj Futbolunda, 1. Edremit Kaymakamlığı, 2. Edremit Spor, 3. Edremit Jandarma ve 4. İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımlarının sporcularına kupa ve madalyalarını verdi.

Burada konuşan Vali Taşyapan, 2 gün süren festivalde yarışan sporculara madalya ve kupalarını verdiklerini belirterek, sporun her türlü ayrımcılığın karşısında olan bir dal olduğunu belirterek, “Sporda sadece yarışma, kazanma vardır. Festival boyunca sporcularımız centilmence yarıştılar. Güzel Van Denizi’nde, güzel madalyalar kazandılar. Biz de sevinçle, gururla ödüllerini verdik. Kendilerini, eğiticilerini ve ailelerini kutluyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı, daha görkemli festivaller yapacağız ve Van Denizi’nden maksimum faydayı elde etmenin yollarını arayacağız. Van halkının ‘bu deniz festivali ne zaman gelecek?’ diye bekliyor olmaları lazım. Bu festivali o hale getirmemiz lazım. İlimize diğer illerden gelen sporculara güle güle diyoruz. Gelecek yıllarda daha fazla katılımcı bekliyoruz. Festivalde emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

6. Van Denizi Su Sporları Festivali ödül töreninin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sonra erdi.