450 öğrenciye kışlık kıyafet dağıtıldı, hedef bin öğrenci

Van’da, Hayatın Renkleri Solmasın Derneği ile Deniz Feneri Derneği işbirliğinde toplanan kışlık kıyafetler, 450 öğrenciye dağıtıldı. Hayatın Renkleri Solmasın Derneği Başkanı Sosyolog Osman Turğut, bu yılki hedeflerinin bin öğre

VAN 1.11.2021 11:10:22 0
450 öğrenciye kışlık kıyafet dağıtıldı, hedef bin öğrenci
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hayatın Renkleri Solmasın Derneği ile Deniz Feneri Derneği işbirliğinde, okula giden öğrencilere yönelik kışlık kıyafet kampanyası gerçekleştirildi.
Kampanya çerçevesinde Türkiye’nin farklı illerinde gönüllüler tarafından toplanan kışlık kıyafetler Van’a gönderildi.  

DEZAVANTAJLI AİLE ÇOCUKLARI

Kıyafetler, Hayatın Renkleri Solmasın Derneği ve gönüllüler tarafından önceden belirlenen, okula giden 450 öğrenciye dağıtıldı. 
Hayatın Renkleri Solmasın Derneği Başkanı Sosyolog Osman Turğut, “Derneğimiz bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. 2021 yılı içerisinde yapmış olduğumuz faaliyetler arasında dezavantajlı aile çocuklarına yönelik çalışmalarımızda 450 öğrenciye daha kışlık kıyafet yardımında bulunduk.” dedi.

NE TÜR KIYAFETLER DAĞITILDI?

Önceden belirlenen öğrenciler için gönüllülerle birlikte seferber olduklarını belirten Turğut, şunları aktardı:
“Belirlenen öğrencilerimize temsilcilerimiz ve gönüllerimiz vasıtasıyla kaban-mont, bere, pantolon olmak üzere diğer kıyafet ihtiyaçları da karşılanma cihetine gidildi. 2021 yılı içerisinde Deniz Feneri Derneği işbirliğinde bu yıl içinde toplam 450 öğrencimize kıyafet yardımı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başta bağışçılarımız olmak üzere gönüllü ve üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”

İLÇELERE YÖNELİK DE OLACAK

Van’a bağlı ilçelere yönelik de bundan böyle sosyal sorumluluk çalışmalarının olacağını ifade eden Turğut, “Dernek olarak ilçelerde de belirlenen ailelere ayni ve nakdi yardımları gönderme çalışmalarına bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz” dDedi.

HEDEF BİN ÖĞRENCİ

Gönüllüler ile başlattıkları bu çalışmaların süreceğini ve bu yılki hedeflerinin bin öğrenciyi giydirmek olduğunu belirten Turğut, “Bu sene şu ana kadar 450 çocuğumuzu giydirmiş olduk. Tabi çalışmalarımız sürecek ve 2021 yılı içinde okula giden bin öğrencimizi giydirmeyi hedefliyoruz” diye kaydetti.
Özel Haber: Adil HARMANCI

Prestij Haber Merkezi