3 aylık dönemsel toplantı yapıldı

Van OSB’de 3 aylık değerlendirme toplantısı yapıldı.

VAN 28.04.2015 00:08:21 0
3 aylık dönemsel toplantı yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Toplantıya Van valisi İbrahim Taşyapan, vali yardımcısı İbrahim Özkan, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit, Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Müdürü Bekir Kıran, Van TSO Başkanı Necdet Takva, Van OSB Başkanı Necmeddin Çok, OSB Müdürü Necip Erginyürek, OSB Başkan yardımcısı Fazıl Kaplan, Van TSO Başkan yardımcısı Halil Yakut ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı. 


Van OSB Müdürlüğü'nde yapılan toplantının asıl amacının arsa tahsisi ve Yatırımcıların yapacağı işler ile ilgili önemli konular üzerinde duruldu. 
3 ayda bir dönemsel olarak yapılan toplantıda, Van OSB için çok önemli kararlara imza atılması toplantının önemini de bir o kadar artırdı. 

5. Etapta bulunan arsaların tahsisi ve hangi yatırımcılara öncelik verilmesi konusu en çok konuşulan gündem maddelerinden biri oldu.

Van Organize sanayi Bölgesi Müteşebbis heyet Başkanı Vali İbrahim Taşyapan, arsa tahsisinde bulunan yatırımcıların, farklı bir işalanı üzerine yatırım yapmaları konusuna özellikle dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Van OSB süratle gelişen bir yer. Bu nedenle, bir sağlık ocağının olması gerekir. Bunun alt zemini oluşturmak için çalışmalar başlatmak lazım. Meslek lisesinin hayata geçmesi gerekir. Organize Sanayi Bölgesi’nin güzel bir şekilde gelişmesini sağlayan OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Van Organize sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Çok, “3 ayda bir yaptığımız Müteşebbis heyeti toplantımıza iştirak eden, sayın Valimiz başta olmak üzere herekse çok teşekkür ederim. Her daim her konuda bizim yanımızda yer alan Van Büyükşehir belediyesi ve Van TSO Yönetimine, Van OSB Yönetimi adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah bize gösterdikleri desteklerle Van OSB çok daha iyi yerlere gelecektir” dedi. 

KAYNAK HAVADİS