2. Van Mobilya Fuarı kapılarını açtı

Van’da ilki 2019 gerçekleştirilen ancak geçen yıl pandemi tedbirleri dolayısıyla yapılamayan Mobilya Fuarı 2. Kez kapılarını törenle ziyaretçilere açtı.

VAN 19.03.2021 17:36:15 0
2. Van Mobilya Fuarı kapılarını açtı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Expo Fuar ve Kongre merkezindeki fuarın açılış törenine Vali Mehmet Emin Bilmez, eşi Meral Bilmez, Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray ve mobilya firmalarının sahipleri katıldı. Açılışta konuşan Vali Mehmet Emin Bilmez, geçen yıl pandemi nedeniyle yapılamayan fuarın, kısıtlamaların gevşetildiği bu süreçte 2. Kez kapılarını yeniden açtığını vurguladı.

“FUARIMIZ İLİMİZ EKONOMİSİNE OLUMLU KATKI SAĞLAYACAKTIR”

Fuarların ilin ekonomisine büyük katkı sunduğuna dikkat çeken Vali Bilmez, “Fuarda 40 stantta 150 marka temsil ediliyor. Öncelikle böyle bir fuar merkezini ilimize kazandıranlara teşekkür ediyorum. Bu gelişmeler artık ilimizde fuar kültürünün oturduğunu gösteriyor. Bu tür fuarlar vatandaşımız ve esnafımız tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Fuarımız ilimiz ekonomisine olumlu katkı sağlayacaktır. Bu fuarda stant açan firmalarımızı ve görev yapanları tebrik ediyor, hayırlı kazançlar diliyorum. Bu  ekonomik hareketliliği daha da arttıracağız. Mavide kalmamız için vatandaşlarımızın da pandemi kurallarına uymalarını istiyorum. Sosyal hayatın daha da normalleşmesi ve ticari hayatımızın gelişmesi için mavide kalmamız lazım” dedi. Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ve Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler’in de konuşma yaptığı fuarın açılış kurdelesi Vali Mehmet Emin Bilmez, eşi Meral Bilmez ve protokol tarafından kesildi. Vali Mehmet Emin Bilmez, eşi Meral Bilmez ve protokol üyeleri, fuarda mobilya firmalarını açtığı stantlarını ziyaret ederek bol kazançlar diledi.