2 - 0 MAĞLUP

B.Vanspor'a bir haller oldu!

VAN 31.03.2014 10:33:10 0
2 - 0 MAĞLUP
Tarih: 01.01.0001 00:00
Üst üste kötü sonuçlar alan ve galibiyete hasret kalan Belediye Vanspor'da tehlike çanları çalmaya başladı.




Haber: Mürsel ÖNER

Deplasmanda Kırıkhanspor ile karşılaşan Belediye Vanspor sahadan 2 - 0 mağlup ayrılarak düşme hattına doğru hızlı bir iniş gerçekleştirdi.
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Belediye Vanspor lige şampiyonluk parolası ile başladı. Ardından işler yolunda gitmeyince hedefini play-off olarak revize eden Belediye Vanspor, sezonun ikinci yarısında istediği gibi yol katedemeyince bir kez daha hedefinde yenilenmeye gitmek durumunda kaldı. Hızla düşme potasına doğru gerileyen Belediye Vanspor’da şimdiki hedef ligde kalmak.
Cumartesi günü deplasmanda Kırıkhanspor ile karşılaşan Belediye Vanspor rakibine 2 - 0 mağlup oldu. Ev sahibi Kırıkhanspor mücadeleye Ömer Alıcı, Erbay Eker, Ümit Kale, İslam Altunkan, Mustafa Olcaytu Ergen, Emrah Dursun, Semih Beyaz, Muhammed Ertürk, Habib Uzun, Mustafa Aydoğdu ve Ali Özgür Basa ilk 11’i ile başlarken Belediye Vanspor ise sahaya Taner Tamince, Maksut Taşkıran, Murat Yıldız, Semih Oğuz, Burak Bükel, Mustafa Can Cap, Emrah Tacir, Medeni Bingöl, Salih Tunar, Yusuf Akbulut ve Vedat Kurhan ilk 11’i ile çıktı.
Son haftalarda kötü bir performans çizen ve galibiyete hasret kalan Belediye Vanspor Kırıkhan maçına da stresli başladı. Henüz dakikalar 12’yi gösterdiğinde gelişen ev sahibi atağında Muhammed Ertürk takımını 1 - 0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın ilk yarısında takımların çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve ev sahibi Kırıkhanspor soyunma odasına 1 - 0’lık üstünlükle gitti.
Maçın ikinci yarısında Belediye Vanspor yine çok fazla varlık gösteremedi. Daha çok skoru korumaya yönelik bir futbol anlayışı ile sahaya yayılan Kırıkhanspor ise zaman zaman ataklar geliştirerek farkı arttırmanın yollarını da aradı. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken ev sahibi Kırıkhansp/or 90. dakikada geliştirdiği atakla İlhan Aslanoğlu’nun kaydettiği golle perdeyi kapattı. 2 - 0.
Kırıkhanspor aldığı galibiyetle puanını 37’ye yükselterek 9. sıraya yerleşirken, Belediye Vanspor ise 34. puanla 13. sırada yer aldı.