1974 Vanspor'dan Polat'a ziyaret…

1974 Vanspor Kulübü, eski Vanspor yöneticilerinden Lütfi Polat'ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında, Polat'a isminin yazılı olduğu kırmızı siyahlı forma hediye edildi.

VAN 15.06.2015 10:31:29 0
1974 Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Geçmiş de Van sporuna emek verenleri ziyaret etmeye devam eden, 1974 Vanspor kulübü, bu kez, Eski Vanspor yöneticilerinden, Lütfi Polat'ı ziyaret etti. Ziyaret esnasın da Lütfi Polat'a isminin yazılı olduğu 65 numaralı kırmızı siyah forma hediye edildi. Duygulu anların yaşandığı ziyarete Eski Vanspor ve Van futbolu konuşuldu.
Ziyaret esnasın da çok duygulanan Eski Vanspor yöneticisi Lütfi Polat, yaptığı açıklamada, öncelikle bu güzel jestlerinden dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kırmızı siyahlı forma bizim vazgeçilmemizdir. Gerçekten çok duygulandım ve geçmişe gittim. Arkadaşlarımıza çıktıkları bu güzel yolda  başarılar diliyorum. Biz de üstümüze ne düşerse yapmaya hazırız. 1974 Vanspor kulübünün bu genç ve tecrübeli arkadaşlarımız sayesinde çok güzel yerlere gelecektir. Tekrar kendilerine çok teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Dedi.
Eski Vanspor yöneticilerinden, Lütfi Polat'ı ziyaret eden, 1974 Vanspor kulüp hocaları, Aydın Oyman, Can Polat, İbrahim Çavuşoğlu ve Bengin Çakay, yaptıkları ortak açıklamada, Lütfi Polat, Van futboluna emeği çok geçen bir değerimizdir. Geçmişte ve bugün yaptıkları unutulamaz. Polat gibi değerlere sahip çıkmamız gereklidir. Bizleri kırmayıp kabul ettiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Dediler.
Bu sezon Van 1. Amatör kümede mücadele edecek olan, 1974 Vanspor kulübü, Bölgesel Amatör Lige çıkmak için, bir yandan hazırlık bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bölge: Salih Deniz