1974 Vanspor’da durmak yok

Bir yandan ligde mücadele eden 1974 Vanspor, diğer yandan da ziyaretlerine devam ediyor. Tuşba Kaymakamı Musa Sarı’yı ziyaret eden 1974 Vanspor kulübü, kendisine isminin yazılı olduğu kırmızı siyahlı forma hediye etti.

VAN 18.11.2015 10:58:26 0
1974 Vanspor’da durmak yok
Tarih: 01.01.0001 00:00
             Van 1. Amatör kümede mücadele eden, hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen 1974 Vanspor, hedefine doğru adım adım ilerliyor. Oynadığı 5 maçta 4 galibiyetle 12 puan toplayan kırmızı siyahlılar, ligin son maçında ise,Erciş 1 Nisanspor’u deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı. Bu hafta sonu grubun güçlü ekiplerinden DSİ spor’u konuk edecek olan 1974 Vanspor, ilk devrenin son maçınıda kazanmanın hesaplarını yapıyor.

             Bir yandan ligde mücadele eden 1974 Vanspor, diğer yandan da ziyaretlerine devam ediyor. Daha önce Van’ın sporuna ve Vanspor’a emek veren, Başkan ve yöneticileri ziyaret eden kırmızı siyahlı ekip, bu kezde Tuşba Kaymakamı, Musa Sarı’yı ziyeret ettiler. Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, daha önce Vali olarak Van’da görev yapan eski Vanspor’un bugünki adıyla süper lige çıkmasında emeği olan A.Kadir Sarı’nın kardeşi. Tuşba Kaymakamı Musa Sarı’ya isminin yazılı olduğu kırmızı siyahlı takım forması hediye eden kulüp yöneticileri ziyaretten memnun ayrıldı.

            Takım hocaları, Bengin Çakay ve Can Polat’la birlikte Tuşba Kaymakamını ziyaret eden 1974 Vanspor sportif direktörü Turgay Karatekin, Sayın kaymakamımız, Musa Sarı’nın bizleri kırmayarak kabul etmesi ve çok güzel karşılamasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle Van’ın sporu ve geçmiş Vanspor’u konuştuk. Çok güzel bir sohbetimiz oldu. Zaten Abisi eski Van Valisi A.Kadir Sarı’ı yakinen tanıyor biliyorduk. Sayın Sarı 1999-2000 Futbol sezonun da, küme düşen Vanspor’un bugünki adıyla Süper Lige çıkmasında çok büyük emeği ve katkısı olmuştur. O günler unutulmaz. İnşallah o futbolun güzel günleri Vanımız tekrar geri gelir diyen Karatekin, el birliğiyle o günleri geri getirbiliriz dedi.
1974 Vanspor, bu hafta sonu DSİ spor’u konuk edecek. Bu maçın ardından sezonun ilk devresi tamamlanmış olacak. 

Bölge: Salih Deniz