1974 Vanspor ağlattı

Geçmiş de Vanspor'a emek verenleri ziyaret etmeye devam eden 1974 Vanspor kulübü, dün eski Vanspor kulüp başkanlarından, Paşa Kurşunluoğlu ve yöneticilerden Abidin Kasapoğlu'nu ziyaret etti. Eski yöneticilerden Abidin Kasapoğlu, isminin ya

VAN 18.04.2015 09:35:47 0
1974 Vanspor ağlattı
Tarih: 01.01.0001 00:00
          
                1974 Vanspor kulübü, Van spor'una emek verip de unutulanları ziyaret etmeye devam ediyor. Dün, yaklaşık 4 yıl Vanspor'da kulüp başkanlığı yapan, Paşa Kurşunluoğlu'nu ziyaret eden, 1974 Vanspor kulübü, Kurşunluoğlun'a isminin yazılı olduğu kırmızı siyah forma hediye etti. 1974 Vanspor kulübünün bu güzel jesti karşısında çok duygulanan Kurşunluoğlu, kulüp yöneticilerine teşekkür ederek şunları söyledi. Gerçekten çok duygulandım. Bir an geçmişe gittim. Uzun yıllar Vanspor kulüp başkalığı yaptım. Elimizden geldikçe takımımızı ilerliye taşımaya çalıştık. İnşallah sizlerde Van futbolunu yeniden şaha kaldırırsınız diyen Kurşunluoğlu, bu güzel jestinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyor başarılar diliyorum dedi.

                 Abidin Kasapoğlu Ağladı
                 1974 Vanspor kulüp yöneticileri, dün 2. Ziyaretlerini eski Vanspor yöneticilerinden Abidin Kasapoğlun'a yaptı. 1974 kulübü sportif direktörü Turgay Karatekin, Abidin Kasapoğlu'na isminin yazılı olduğu formayı sunduğunda, Kasapoğlu gözyaşlarına hakim olamadı ve ağlamaya başladı. 1974 Vanspor kulubünün ziyaretinden çok duygulanan ve geçmişe giden Kasapoğlu şunları söyledi. Uzun yıllar Vanspor'a yöneticilik yaptım. Vanspor bizim vazgeçilmezimizdi. Bugün sizin bu ziyaretiniz ve hele hele kırmızı siyah formayı bana getirmeniz inanın beni çok duygulandırdı. Ağladım, çünkü uzun yıllar emek verdiğimiz, çocuğumuz dediğimiz takımımız bir anda yok oldu gitti. Şimdi sizler atığınız bu güzel adımla, inanıyorum ki büyük başarılara imza atacaksınız. Bu yolunuzda bizlere ne düşerse yapmaya hazırız. Tekrar sizlere teşekkür ediyor başarılar diliyorum dedi.

              1974 Vanspor kulübü sportif direktörü, Turgay Karatekin, bizler kulüp olarak ziyaretlerimize devam edeceğiz. Ziyaretler esnasında çok duygulu anlar yaşanıyor. Kolay değil, Vanspor Van'ın çocuğu gibiydi. Kırmızı siyah forma herkesin ruhuna işlemişti. İnşallah takımımızı hedeflediğimiz noktaya ulaştırdığımızda, eski Vanspor ruhunu yeniden Van'a yansıtacağız dedi. 
Hedefini Profesyonel lig olarak belirleyen,1974 Vanspor kulübü, 26 Nisan'da 2. Amatör kümeden 1. Amatör kümeye çıkmanın ilk adımını atacak.

   Bölge: Salih Deniz