169 proje, hibe desteği almaya hak kazandı

Kırsal Kalkınma Destekleri 14.2. Etap Altyapı Yatırımları sonuçları açıklandı. Sonuçlar, Van Tarım ve Orman İl Müdürlüğü resmi sitesinde paylaşıldı. Müdürlük, hibe desteği kazanan yatırımcılara yönelik önemli uyarılarda bul

VAN 7.05.2022 12:11:25 0
169 proje, hibe desteği almaya hak kazandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

“Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı” çerçevesinde 2021-2022 döneminde yapılan başvurulardan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Altyapı Yatırımları A iş Planı kapsamında Van’da 167 makine ekipman projesi, B iş plan kapsamında 2 adet proje olmak üzere toplamda 169 proje onaylanarak hibe desteği almaya hak kazandı.
Hibe desteği kazanan yatırımcıların listesi Van Tarım ve Orman İl Müdürlüğü resmi sitesinde paylaşıldı. 

‘HAKTAN FERAGAT’ UYARISI

Van Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, hibe desteği kazanan yatırımcıların dikkatini çeken iki önemli uyarıda bulundu.  
“A İş Planı kapsamında Asil Listede hibe desteği almaya hak kazanan yatırımcıların en geç 24.05.2022 tarihi mesai bitimine kadar İl Müdürlüğü ile ekte istenilen belge ve dokümanları tamamlayarak Hibe Sözleşmesi imzalaması gerektiğini” belirten müdürlük, “Belirtilen tarihe kadar hibe sözleşmesi imzalayamayan yatırımcılar haklarından feragat etmiş sayılırlar.” uyarısı yaptı.

B İŞ PLANI

B İş Planı kapsamında da hibe kazananlara yönelik yapılan uyarıda, şöyle denildi:
“B iş Planı kapsamında Asil Listede hibe desteği almaya hak kazanan yatırımcıların ise en geç 10.06.2022 tarihi mesai bitimine kadar İl Müdürlüğü ile ekte istenilen belge ve dokümanları tamamlayarak İl Müdürlüğü-
müze teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar belgelerini İl Müdürlüğümüze teslim etmeyen yatırımcılar ile hibe sözleşmesi imzalanmayacaktır.”                     
Haber: Adil Harmancı