10 maçlık yenilmezlik serisi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Silahtaroğlu Van Spor FK, son 10 lig maçında yenilgi yüzü görmedi. Ligin ikinci devresine Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. mağlubiyeti ile başlayan Silahtaroğlu Van Spor FK, ardından çıktığı

VAN 23.03.2022 15:50:48 0
10 maçlık yenilmezlik serisi
Tarih: 01.01.0001 00:00

İkinci devrede yakaladığı başarı grafiği ile üst sıralara tırmanan ve play-off potasına girmeyi başaran Van Spor FK, 54 puanla 4. sırada bulunuyor.
Silahtaroğlu Van Spor FK, son 10 lig maçında 6 galibiyet ve 4 de beraberlik aldı. Son 10 maç tablosuna bakıldığında, Silahtaroğlu Van Spor FK, sahasında Ergene Velimeşe Spor'u 3 – 1 mağlup eterken, deplasmanda Sakaryaspor ile 1 – 1 berabere kaldı. Ardından yine kendi sahasında Afjet Afyonspor'u 2 – 1'lik skorla geçen Van Spor FK, iç saha maçında Turgutluspor'u da 1 – 0 yendi. Serik Belediyespor'u deplasmanda 2 – 1'lik skorla mağlup etmeyi başaran Van Spor FK, bu maçın ardından sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor'u da 1 – 0'lık skorla geçti. Sivas Belediye Spor ile deplasman maçında 2 – 2 berabere kalan Van Spor FK, sahasında ağırladığı An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor ile yenişemedi ve maç 1 – 1'lik eşitlikle tamamlandı. Ardından erteleme maçında deplasmanda Diyarbekirspor'u 1 – 0 mağlup etmeyi başaran Van Spor FK, geçtiğimiz hafta sonu da deplasmanda konuk olduğu Sarıyer ile 1 – 1 berabere kaldı.
Son 10 lig maçında yenilgi almayan Van Spor FK, puanını 54'e çıkardı ve ligde 4. sırada bulunuyor.
Play-off mücadelesi veren Van Spor FK, ligde kalan son 8 maçta da istediğini almayı ve en azından yerini korumayı amaçlıyor.

VAN SPOR, 5 MAÇI SAHASINDA, 3 MAÇI DEPLASMANDA OYNAYACAK

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta son 8 haftaya girildi. Silahtaroğlu Van Spor FK, sahasında; Çorum FK, Etimesgut Belediyespor, Somaspor, 1461 Trabzon FK ve Niğde Anadolu FK'yi konuk edecekken, deplasmanda da Bodrumspor A.Ş., Ankaraspor ve İnegölspor ile karşılaşacak.
Fikstür avantajı bulunan Van Spor FK, Teknik Direktör Erhan Altın ile, son 8 haftayı da en az kayıpla tamamlamayı ve play-off'a kaldıktan sonra da bir üst lige çıkmayı amaçlıyor.

Prestij Haber Merkezi