10 DAKİKA UZATMA DA YETMEDİ

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden ve ligde play-off iddiasını sürdüren temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor kendi evinde küme düşmeme mücadelesi veren Sandıklıspor’u konuk etti. Son haftalarda aldığı mağlubiyetlere bir yenisini da

VAN 12.04.2015 17:38:46 0
10 DAKİKA UZATMA DA YETMEDİ
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: Fazıl ERÜŞ

TFF 3. Lig 3. Grup'ta 30. hafta maçında Van Büyükşehir Belediyespor kendi evinde Sandıklıspor’a 2-1 yenildi.

Van Büyükşehir Belediyespor sahaya; Serkan Tunar, Yakup Demir, Murat Yıldırım, Halil İbrahim Yazğılı, Ali Kurt, Emrah Tacir, Osman Yıldırgan, Ozan Hançer, Salih Tunar, Anıl Dilaver ve Murat Berge ilk 11’i ile çıktı.

Konuk ekip Sandıklıspor ise maça; Alptekin Teytey, Barış Çetin, Resul Timurlenk, Mehmet Balan, Emrah Dursun, Soner Birinci, Sinan Akaydın, Mehmet Bağlı, Kemal Ünal, Ahmet Üner ve Salih Seyis ilk 11’i ile başladı.

45+1’DE GOL GELDİ

Van Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor yine çok erken dakikalarda kalesinde gol gördü. Maçın henüz 8. dakikası oynanırken Mehmet Emrah Dursun Sandıklıspor'u 1 - 0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra Van Büyükşehir Belediyespor toparlandı ve zaman zaman etkili ataklar geliştirdi. Beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Van Büyükşehir Belediyespor aradığı golü bulmakta zorlanıyordu. Maçın ilk yarısı Sandıklıspor'un 1 – 0 üstünlüğü ile sonuçlanması beklenirken maçın 45+1. dakikasında gelişen atakta Anıl Dilaver topu ağlarla buluşturdu. Böylece karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sonuçlandı.

10 DAKİKA UZATMA DA YETMEDİ

Maçın 2. devresinde Van Büyükşehir Belediyespor gol için rakip kaleye ilk dakikalarda yüklenmeye başladı. Bu nedenle Van Büyükşehir Belediyespor zaman zaman defansında boşluklar vermeye başladı. Maçın 61. dakikasında gelişen kontra atakla Mehmet Bağlı Sandıklıspor'u 2-1 öne geçiren golü kaydetti.Golün şokunu atlatmaya çalışan Van Büyükşehir Belediyespor ise beraberlik golü için yine rakip kaleye taraftarın desteğini alarak yüklenmeye başladı. Son dakikalarda Van Büyükşehir Belediyespor ataklarını iyice sıklaştırdı ama Sandıklıspor gole izin vermedi. Maça 10 dakika ilave edilmesine rağmen Van Büyükşehir Belediyespor aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçta başta gol olmayınca karşılaşma Sandıklıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşma sonrası Van Büyükşehir Belediyespor 39 puanda kalmasına rağmen 9. sıradaki yerini korudu.
Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi - Fazıl Erüş