VEDAŞ TİMAR BÖLGESİ MUHTARLARI İLE ALAKÖY’DE BİR ARAYA GELDİ.

Yeter Ki Devletimizin Verdiği Talimatlara Uyalım

TUŞBA 4.04.2020 22:52:56 0
VEDAŞ TİMAR BÖLGESİ MUHTARLARI İLE ALAKÖY’DE BİR ARAYA GELDİ.
Tarih: 01.01.0001 00:00

VEDAŞ TİMAR BÖLGESİ MUHTARLARI İLE ALAKÖY’DE BİR ARAYA GELDİ.

VEDAŞ Kovid-19 İle Mücadele Kapsamında Salgının Yayılmasını Engellemek Amacıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Tarafından Yapılan Düzenleme Gereğince Alınan Tedbirler Hakkında Çalışmalar Yürütüyor.

Bu Kapsamda Vedaş Van İl Müdürü İsmail Özdemir Alaköy’de Timar Bölgesi Muhtarı İle Bir Araya Gelerek Durum Değerlendirmesi Yaptı.

Toplantı Hakkında Açıklama Yapan İş Adamı Ve Alaköy Muhtarı Zeki Akyürek Şunları Söyledi.

Günümüzde Enerjinin Önemine Değinen Akyürek, Enerji Demek Hayat Demek Sağlık Demek Eğitim Demek Kısacası Her Şeyimiz Enerji Olmuş.

Bu Manada Vedaş Van İl Müdürümüz İsmail Özdemir Beyefendi Kendileri Bir Zati Bölge Muhtarlarımızın Sıkıntılarını Dinleyebilmek İçin ALAKÖY Muhtarlığımızda Timar Bölge Kısmı Muhtarlarıyla Bir Araya Gelerek Korona Virüs Salgın Hastalığı Nedeniyle Değerlendirme Yaptık Dedi.

 Akyürek, Vatandaşa Bu Süreçte Daha Fazla Daha Güzel Hizmet Edebilme Adına Eğitimin Ve Sağlığın Aksamaması Adına Sohbet Çerçevesinde İstişarede Bulunduk Dedi

 Bu Duyarlı Ve Süreci Daha İyi Yönetme Adına Bizlerle Bir Araya Gelerek Bölge Hakkında Çalışma Başlatan Vedaş Müdürümüze Duyarlılığından Ötürü Kendilerine Çok Teşekkür Ediyorum Katılımcı Muhtarlarımıza Da Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum Ve İnanıyorum Ki Biz Bu Sıkıntıları Rahatlıkla Atlatacağız.

Yeter Ki Devletimizin Verdiği Talimatlara Uyalım Ve İnancımızı Yitirmeyelim Allah’ımızın İzniyle Her Şey Güzel Olacak  Dedi..