Tuşba’daki yollar sabunlu suyla yıkandı

Tuşba Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan Korana virüsüne karşı aldığı tedbirler kapsamında yolları sabunlu su ile yıkayarak dezenfekte ediyor.

TUŞBA 19.03.2020 14:36:53 0
Tuşba’daki yollar sabunlu suyla yıkandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Korona virüsü tedbirlerini en üst seviyede tutan Tuşba Belediyesi ekipleri, bir yanda halkın yoğun olarak kullandığı alanlar ile kamu kurum ve kuruluşların dezenfekte çalışmasını titizlikle yürütürken, bir yanda kahvaltı salonları, lokantalar ve pastane yetkililerine Covid 19 virüsü ile ilgili bilgiler veriyor.

   Bu tür mekanlarda masalar arasındaki mesafenin en az 1,5 metreye çekilmesi konusunda gerekli uyarıları yapan Tuşba Belediyesi ekipleri, marketlerde özellikle temizlik ürünlerine yönelik fiyat etiketi denetimlerini de devam ettiriyor.

   Adeta ilçeyi baştan sona dezenfekte ettiklerini dile getiren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Korona Virüsü tehdidine karşı ilçe temizliğine önem verdiklerini ve çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini söyledi.

    Hiç bir virüsün aldıkları önlemlerden daha güçlü olmadığını dile getiren Başkan Akman, “Hemşerilerimizin sağlığı ve mutluluğunu düşünerek Tuşbamızın pırıl pırıl olması için ekiplerimiz temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle çöp bırakma noktalarında yoğunlaşan kirliliğe hemen müdahale ediyoruz. Korona Virüsünden dolayı alınan tedbir doğrultusunda yollarımızı sabunlu suyla dezenfekte ediyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızı, taziye evrelerimizi,  camilerimizi ve toplu yaşam alanlarımızın hepsini dezenfekte ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” dedi.