Tuşba’daki hizmetler, muhtarlara anlatıldı

Van’ın Edremit İlçesinin bazı mahalle muhtarları; Tuşba Belediyesi’nin hizmetlerini yerinde inceledi. Başkan Akman ise muhtarlara eşlik ederek, çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

TUŞBA 28.09.2020 19:42:25 0
Tuşba’daki hizmetler, muhtarlara anlatıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

   Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman Edremit İlçesi muhtarlarının ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

    Akman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlar ile ilgili sözlerine hatırlatarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız, muhtarları demokrasimizin temel taşları ve uç beyleri olduğunu belirtiyor. Dolayısıyla Belediye ve Halk arasında köprü görevi gören muhtarlarımızın, halkla olan iletişimimizde büyük rol oynamaları hasebiyle bizim için de çok özel ve kıymetlidirler. Edremit’ i kardeş ilçe olarak benimsediğimizden ve aynı amaca yani Van’ımıza en iyi şekilde hizmet etme amacı taşıdığımızdan dolayı zaman zaman kardeş ilçemizle istişarelerde bulunuyoruz. Çünkü bizler birlik ve bütünlük içinde hareket ettiğimizde asıl kazanacak olan Van Halkıdır” dedi.

     Başkan Akman sözlerine devamla; “Tuşba’ya hizmet aşamasında yakaladığımız başarıların sebeplerinden biri de muhtarlarla koordineli çalışmalarımızın olması ve onlarla sürekli istişareler içerisinde bulunmamızdır. Dolayısıyla Edremit Mahalle muhtarlarını ilçemizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk” ifadelerini kullandı.

    MUHTARLAR: YAPILAN HİZMETLERLE TUŞBA GÜZELLEŞTİ

                    Tuşba Belediyesi'nin mega projelerini yerinde inceleyen muhtarlar ise, “Başkan Akman yaptığı hizmetlerden dolayı Tuşba’nın cazibesini artırdı, dolayısıyla Tuşba Belediyemizin Van’ ımıza kazandırdığı hizmetlerden dolayı, kardeş ilçe olarak gelecek nesillerimize aktardığı üstün hizmetlerden dolayı Başkan Akman’ teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

  İskele 2. Etap Sahil Bandı ve Tuşba Belediyesi hizmet binasını gezen muhtarlar, Başkan Akman’a başarılar diledi.