Tuşba Güzel Sanatlar lisesi tarafından yılsonu sergisi düzenlendi

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Güzel Sanatlar Lisesi tarafından geleneksel olarak Yıl Sonu Sergisi düzenlendi.

TUŞBA 15.05.2019 12:25:08 0
Tuşba Güzel Sanatlar lisesi tarafından yılsonu sergisi düzenlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00

       Van-Şişli Öğretmenevi bahçesinde düzenlenen Yıl sonu Sergisi açılışına Tuşba İlçe Kaymakamı Meral Uçar, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Okul Müdürü, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı. Düzenlenen sergide kurdela kesim öncesi açılış konuşması yapan Okul Müdürü Ferhat Dündar, “Yağlı boya, Bakır folyo, Akrilik, Yakma, Filografi, Linol, Pastel boya, karakalem, Ytong, Afiş tasarım, Ahşap rölyef tekniği  ile yapılan çalışmalardır. Bu eserler 1 yılık çalışma emeğin karşılığıdır. Okulumuzda birçok yetenekli öğrenci eğitim görmektedir. Yıl boyunca bütün öğrencilerimizin sanat açısından birbirinden değerli ve özgün çalışmalarıdır” dedi.


           Tuşba Kaymakamı Meral Uçar, sergideki eserlerle tek tek ilgilenerek öğrenci ve öğretmenlere bu güzel çalışmalardan dolayı teşekkür  etti.


     Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan el işi sanatları sergisi davetliler tarafından beğenilirken, ilgi ile karşılandı.