Tuşba'daki 18.madde mağdurlarından teşekkür ziyareti...

Van'ın Tuşba İlçesi'ne bağlı Beyüzümü Mahallesi sakinleri, uzun süredir çözüme kavuşturulmasını bekledikleri 18. Madde sorununun çözüm bulmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkililerine teşekkür zi

TUŞBA 14.06.2021 10:01:16 0
Tuşba'daki 18.madde mağdurlarından teşekkür ziyareti...
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tuşba İlçesine bağlı Beyüzümü (Şahbağı) Mahallesi'nde uzun yıllardır büyük sıkıntılara neden olan imar sorunu çözüme kavuşturuldu.

Rahat bir nefes aldıklarını belirten Beyüzümü Mahallesi sakinleri Van Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na gerçekleştirilen ziyarette Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Emrah Güray, Ak Parti Tuşba İlçe Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız, Ak Parti Tuşba İlçesi Beyüzümü Mahallesi Temsilcisi Ali Yıldırım ve mahalle sakinleri hazır bulundu.

Yapılan ziyarette söz alarak kısa bir açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, 18. Madde mağduriyetinin birlik ve beraberlik içerisinde ve istişare sonucu yapılan çalışma ile çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

Kaya, siyasiler olarak halka hizmet yolunda gerçekleştirilecek her çalışmada birlikte hareket etmenin çok büyük bir önem arz ettiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Seyfullah Şağban'a ziyaret anısına isminin yazılı olduğu kilim ve Alperen Dergisi takdim edildi.