Kaymakam Furkan, Antrenör Şabu ve sporcu Sayın'ı tebrik etti

Van’ı profesyonel liglerde temsil eden tek erkek voleybol takımı olan Tuşba Gençlik Merkezi Spor Kulübü'nün antrenörü Ferdi Şabu ve takımda forma giyen Baran Sayın'ın da aralarında bulunduğu İşitme Engelli Voleybol Milli Tak?

TUŞBA 16.05.2022 11:20:13 0
Kaymakam Furkan, Antrenör Şabu ve sporcu Sayın'ı tebrik etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Brezilya’nın Caxias do Sul kentinde düzenlenen 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları’na, son dünya şampiyonu unvanı ile giden İşitme Engelli Kadın Voleybol Milli Takımı, finalde İtalya’yı 3-1 mağlup ederek tarihinde ilk kez olimpiyat şampiyonu oldu. İşitme Engelli Erkek Voleybol Milli Takımı ise finalde Ukrayna’yı 3-0 mağlup ederek üst üste 2. kez olimpiyat şampiyonu oldu.
Elde edilen bu başarılarda, İşitme Engelli Kadın Voleybol A Milli Takımı’nın antrenörlüğünü yapan Tuşba Gençlik Merkezi Spor Kulübü Antrenörü Ferdi Şabu ve İşitme Engelli Erkek A Milli Voleybol Takımı’nda forma giyen Tuşba Gençlik Merkezi Spor Kulübü Oyuncusu Baran Sayın'ın da katkısı bulunuyor. 
Tuşba Kaymakamı Furkan Duman, başarılarından dolayı Antrenör Ferdi Şabu ve Sporcu Baran Sayın'ı arayarak tebriklerini iletti. 
Tuşba Gençlik Merkezi Müdürü ve Kulübün Kurucu Başkanı Yusuf Aydın da: “Milli Takımımız adına elde edilen olimpiyat şampiyonluklarında, kulübümüzde mücadele eden antrenör ve sporcumuzun katkısının bulunması bizleri gururlandırdı. Antrenörümüz Ferdi Şabu ve Oyuncumuz Baran Sayın'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” açıklamasında bulundu.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tuşba Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı Mustafa Günbaş da şunları kaydetti: “Birçok alanda faaliyet gösteren ve 8 farklı branşta 200’den fazla lisanslı sporcusu bulunan Tuşba Gençlik Merkezi Spor Kulübümüzün, Van İlimiz adına 2. Lig’de mücadele etmesinin yanı sıra, A Milli Takımımızın başarılarına da katkıda bulunması bizleri ziyadesiyle sevindirmiş ve çalışmalarımız noktasında motivasyonumuzu arttırmıştır. Antrenörümüz Ferdi Şabu ve Oyuncumuz Baran Sayın başta olmak İşitme Engelli Kadın ve Erken A Milli Takımlarında görevli tüm çalışaları gönülden tebrik ediyorum.” / Prestij Haber Merkezi

Kaymakam Furkan, Antrenör Şabu ve sporcu Sayın'ı tebrik etti