Başkan Akman, karla mücadele çalışmalarını inceledi

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, etkili olan yoğun kar yağışından dolayı kapanan mahalle yollarını açan karla mücadele ekipleri ile sahada görüşerek hem yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, personele morar verdi.

TUŞBA 8.02.2020 16:22:42 0
Başkan Akman, karla mücadele çalışmalarını inceledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Tuşba Belediyesi Karla Mücadele ekibi, etkili olan ve hayatı olumsuz yönde etkileyen kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açık tutmak için 15 şoför ve 15 operatörden oluşan toplam 30 personel ve 9 kamyon, 5 greyder, 4 hidromek ve 2 loderle çalışma yürütüyor.

    Başkan yardımcısı, birim müdürleri ve gittiği mahalle muhtarlarını da yanına alarak yapılan çalışmaları yerinde inceleye Belediye Başkanı Salih Akman, aynı zamanda büyük bir özveri ile halkın huzur ve güveni için çalışan personele de moral veriyor.  

    Ekiplerce yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, ekiplerin mesai gününe kadar merkez ve kırsal mahallelerindeki yolların yanı sıra tüm okul bahçeleri ile Oto Sanayi, Marangozlar ve Kömürcüler siteleri gibi toplu iş alanlarındaki karları da temizleyeceklerini dile getirdi.

   Başkan Akman, “Ekiplerimiz gece gündüz demeden günün 24 saati sahadalar. Karla mücadele ekiplerimize ve halkımızın gösterdiği duyarlılıktan ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

   Belediye ekipleri tarafından karla mücadele çalışmalarının yürütüldüğü mahallelerden biri olan Altıntepe Mahalle Muhtarı Ümit Kızıltaş, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Salih Akman, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

   Her aradıklarından telefonlarına anında cevap verdiğini ve taleplerinin ise imkanları dahilinde karşılandığını vurgulayan Muhtar Kızıltaş, bunun için Başkan Akman ve ekibine minnettarım olduğunu söyledi.

    İskele Mahalle Moralı Sokağı’nda oturduğunu söyleyen Erdal Aras, Belediye Başkanı Salih Akman ve ekibine teşekkür etti.