Alpaslan’dan Akman’a hayırlı olsun ziyareti

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’a görevinde başarılar dileyen Hızır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan, herkesin Tuşba için elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

TUŞBA 29.05.2019 15:03:09 0
Alpaslan’dan Akman’a hayırlı olsun ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00

S.S. Van Hızır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Alpaslan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.   

Başkan Akman’a görevinde başarılar dileyen Alpaslan, Tuşba’nın hak ettiği hizmetleri Salih Akman ile alacağına gönülden inandıklarını ifade etti. 

Tuşba’nın tarihteki değerine tekrardan kavuşması için STK olarak ellerinden gelenin yapacaklarını vurgulayan Alpaslan, “Gönül isterdi ki başka türlü olsun. Ama Allah böyle nasip etti.  Allah utandırmasın. Bu saatten sonra herkesin Tuşba için elini taşın altına koyması gerekir. Bu gibi görevler gerçekten çok hassas görevlerdir. Sırat köprüsü gibidir. Burada niyet önemlidir. Niyet hayırlı ise akıbette hayırlı olur” şeklinde konuştu.

TUŞBA’NIN HİZMETKÂRI
Ziyaretlerinden dolayı Alpaslan’a teşekkür eden Başkan Akman, yoğun bir ziyaret ve tebrik sürecini yaşadıklarını söyledi. 

Şuandan itibaren tek derdi Tupşba’ya hizmet etmek olduğunu aktaran Akman, “Tuşba’ya hizmet etmek için elimden geleni yapacağım. Ben çok gururlu bir insanım. Aç gittiğim sofraya bile oturmayı gururuma yediremeyen birisiyim. Ama Tuşba’ya hizmetlerle buluşturmak için elimden gelini yapacağım. Tuşba İçin dilenci olmaya bile razıyım. Her kapıyı çalacağım. Yeter ki Tuşba hak ettiği yere gelsin” dedi.

GELİR AZ YÜK AĞIR
Seçim çalışması süresince her mahalleye her eve gittiğini aktaran Akman, “Tuşba’nın tüm mahallelerine gittiğim için her mahallenin sorununu biliyorum. Gelirlerimiz çok çok az, yükümüz ise ağır. Bunun bilincindeyiz. Ama bizler hizmet için el ele verirsek bunu aşacağımıza inanıyorum.  Meclis üyelerimiz, personellerimiz ve halkımızın da inanması gerekiyor” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi