Ak Parti heyeti öğretmenlerle bir araya geldi

AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Tuşba Belediye Başkan Adayı Salih Akman ve Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini’den oluşan AK Parti heyeti, Kalecik TOKİ’de bulunan öğretmen lojmanlarında kalan öğretmenler ile buluştu.

TUŞBA 6.03.2019 23:43:12 0
Ak Parti heyeti öğretmenlerle bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

      31 Mart seçimlerine üç haftalık bir süre kala, siyasi partilerin çalışmaları da sürüyor. Ak Parti heyeti de Tuşba ilçesindeki seçim ziyaretlerini devam ettiriyor.
AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Tuşba Belediye Başkan Adayı Salih Akman ve Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, Kalecik TOKİ’de öğretmenler ile bir araya geldi.


           Samimi hava içerisinde gerçekleşen buluşmada, konuşan Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, “16-17 yıldır iktidarda olan ve her türlü riski üstlenerek projeler üreten, popülist politikalar uygulamayan, ülkemizin kalkınması, insanımızın yaşam kalitesinin yükseltilmesi için ürettiği projeler ile Türkiye’ye çağ atlatan, küresel bir aktör haline getiren AK Parti, yerel yönetimlerde de belediyecilik markası oluşturmuş bir partidir. Kara yolundan, hava yoluna, hızlı trenden, hastanelere ve üniversitelere kadar, insanımızın bir birine, bilime ve sağlığa ulaşımını kolaylaştırmış ve desteklemiş olan AK Parti, her ilde bir üniversite, havayolunu halkın yolu yaparak insana hizmeti merkeze aldı. Son olarak da Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde yapılan doktor atamalarında aslan payını Van aldı. Bu da Van’ı ve insanımızı ne kadar önemsediğimizi göstermesi açısından önemlidir” dedi.


          “VAN’I TOP YEKÜN KAZANMALIYIZ”
Amaçlarının sadece Tuşba İlçesi’ni kazanmak olmadığını söyleyen İlçe Başkanı Muğdat Günini ise, “Amacımız Tuşba ile birlikte Büyükşehir ve diğer ilçelerimiz olmak üzere Van’ın tamamında seçimleri kazanmak. Bu gayret azim ve inançla çalışıyoruz. Amacımız insanımıza ve kentimize hizmet etmek. Ülkemize ve geleceğimize sahip çıkmak. Siz öğretmenler nesil yetiştiriyorsunuz, bizler de kent ve ülke yönetiminde sizlerin yetiştirdiği nesilleri istihdam edilmesi için çaba sarf ediyoruz. Dolayısıyla bir birini tamamlayan ve ortak geleceğimize destek veren hizmetler yapıyoruz. Bu açıdan bizi doğru anlayıp anlatacağınıza ve destek olacağınıza olan inancım tamdır” diyerek destek istedi.


         “HUZUR OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”
Huzurun olmadığı yerde hiçbir şeyin olmayacağına vurgu yapan Tuşba Belediye Başkan Adayı Salih Akman, “Amacımız Tuşba İlçemizi ve ilimizi daha huzurlu bir kent yapmak. İnsanlarımızın huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürebildikleri, annelerin evlatlarını huzurlu bir şekilde yetiştirdiği, gençlerin huzurlu bir şekilde geleceğe hazırlandıkları Tuşba İlçesi bizim için olmazsa olmaz kırmızı çizgimizdir. Çünkü huzurun olduğu yerde aş da, iş de olur. Tuşba Belediyemizin bugüne kadar başlattığı projeleri tamamlamak ve ilçemizin hizmet önceliklerine göre yeni yatırım ve hizmetleri gerçekleştirmek boynumuzun borcudur. Yapımına başlanan sahil şeridi projemizi tamamlayarak, insanımızı deniz ile buluşturmuş olacağız. Belediyenin doğumdan ölüme kadar insan ve kent hayatının her alanında hizmet üreten bir kurum olduğu bilinci ile bu göreve talip olduk. İbadet duygusu ile bu hizmetleri gerçekleştireceğiz” dedi.


         ÖĞRETMENLERDEN TAM DESTEK
AK Parti heyetine ve Belediye Başkan Adayı Salih Akman’a yakın ilgi gösteren öğretmenler, “Salih Bey bizim meslektaşımız. Ayrıca meslekte büyük emek vermiş ve insan yetiştirmiş birisi olarak, şimdi de onlara hizmet etmek istiyor. Kişiliği ve karakteri ile örnek bir insan olan Salih Bey’i meslektaşları olarak belediye başkanlığını kazanmasını istiyoruz” diyerek destek vereceklerini söyledi.