Yem Bitkileri Destekleme Listeleri askıya çıktı

Van’da, 2021 yılı Yem Bitkileri Destekleme Listeleri askıya çıktı. Askı süresinin 5 gün olduğunu duyuran Başkale Ziraat Odası, çiftçileri listeleri zamanında incelemeleri ve varsa eksikleri düzeltmeleri konusunda uyardı.

TARIM VE HAYVANCILIK 24.12.2020 11:11:54 0
Yem Bitkileri Destekleme Listeleri askıya çıktı
Tarih: 01.01.0001 00:00

2021 yılı Yem Bitkileri Destekleme Listeleri 23 Aralık günü (dün) muhtarlıklarda, Ziraat Odalarında ve İl/İlçe Tarım Orman Müdürlüklerinde askıya çıktı. 

ZİRAAT ODALARI HATIRLATIYOR

Ziraat Odaları, sosyal medya hesaplarından yaptıkları duyurularla ya da telefonla ulaşarak üyelerini konu hakkında bilgilendiriyor. 
Başkale Ziraat Odası Başkanı Rahmi Aşkan da yaptığı açıklamada, tüm çiftçilerin dikkatini çekmek istediğini söyledi. 

DÜN ASKIYA ÇIKTI

Çiftçileri listeleri kontrol etmeye çağıran Aşkan, “Yem Bitkileri Destekleme icmalleri 23 Aralık 2020 tarihinde muhtarlıklar, Ziraat Odası Başkanlığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzde askıya çıkmıştır, üreticilerimizin listeleri kontrol etmesi gerekiyor” dedi.

SÜRE 5 GÜN

Askı süresinin 5 gün olduğunu hatırlatan Aşkan, şunları söyledi:
“Üreticilerimiz ellerini çabuk tutmalı. Askı süresi 5 gündür. Bu süre içinde listeleri kontrol ederek varsa yanlış bilgilerini düzeltmeleri için İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekiyor. Bütün üreticilerimiz bilgi sahibi olsun.” Haber: M. Selim KURT

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi