Yönten’den, Vanspor’a destek çağrısı…

Vanspor Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda işadamı Fikret Yönten, kentin tek profesyonel takımı olan Vanspor’da destek isteyerek, “Vanspor kombine biletleri ve Van Store ürünlerinin alınması konusunda işadamlarımızdan ve taraftarlarda

SPOR 10.09.2019 18:04:31 0
Yönten’den, Vanspor’a destek çağrısı…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden ve ikinci hafta sonunda 4 puanla beşinci sırada yer alan Vanspor destek bekliyor.


        Vanspor Yöneticilerinden İşadamı Fikret Yönten, Artos İş Merkezi’ndeki Van Store mağazasında ürün satışlarının başladığını söyleyerek, aynı zamanda bin 500 adet basılan kombine bilet satışlarının da devam ettiğini vurguladı.

          Van Store mağazasının resmi açılışının iki-üç gün içinde yapılacağını vurgulayan Vanpor Yöneticisi Fikret Yönten, “Bu mağazamızda Vanspor ürünlerinin satışı başladı. İki-üç gün içinde resmi açılışımı yapmayı düşünüyoruz. Mağazamızın açılışının ardından satışların artacağına inanıyoruz. Aynı zamanda kombine bilet satışlarımız da sürüyor. Formalarımız 75 TL olanlar var. Ama lisanslı ürünlerimiz 180 ve 160 TL. Atkılarımız 25 TL. Tişörtlerimiz de Vanspor logolu olarak 65 TL olarak satılıyor” şeklinde konuştu.


        Kentin en işlek caddesi olan Kazım Karabekir Caddesi’nde Artos İş Merkezi’nde ikinci katta bulunduklarını hatırlatan Fikret Yönten, “Van Store mağazasında kombine bilet satışlarımız da sürüyor. Bizler özellikle protokol tribünlerine her kesimden kişilerin ücretsiz olarak girmesine karşıyız. Geçmişte yaşanan bir gelenek sürüyor. Protokole giren kişi, bakıyorsunuz yanında 4-5 kişi daha içeri sokuyor. Eğer bizler Vanspor’u seviyorsak mutlaka bilet alıp içeri girmeliyiz. Kombine bilet için ayrılan tribünlerdeki yerleri de kapatmayı, gerekirse buraya taraftar almamayı planlıyoruz. Yılda 600 TL veren kişi, yıl boyunca isminin yazılacağı koltuğa oturabilecek. Özellikle işadamlarının bizlere kombine bilet konusunda destek sunmasını arzuluyoruz” dedi.


       Deplasmandaki maçlara Grup Kara Kobralar ve Gölkentliler’den taraftarlar göndermek zorunda olduklarını söyleyen Fikret Yönten, deplasman maçlarının oynanacağı statların önünde Vanspor ürünlerinin satışını yapacaklarını vurguladı.
Öte yandan spor camiasından isimler ve gazeteciler de Van Store mağazasını gezerek ürünlerle ilgili sosyal medyadan paylaşımlar yaptı.Bölge:Salih Deniz