Yenitürk’ten, Say ve İnanç’a teşekkür…

Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk, kentin takımı olan Vanspor’a desteklerinden dolayı, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’a teşekkür etti.

SPOR 20.08.2019 18:25:44 0
Yenitürk’ten, Say ve İnanç’a teşekkür…
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Yaklaşık bir haftadır Erzurum’da çalışmalarını sürdüren Vanspor FK, üç de hazırlık maçı yaptı. Hazırlık maçlarında özellikle alt yapıdan giden gençlere yeren kırmızı siyahlı ekip, Erzurum kampına noktayı koydu.


              Yaklaşık 3 günlük dinlenmenin ardından Van’da toplanacak olan Vanspor, Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.
 Erzurum kampıyla ilgili konuşan Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Erzurum kampının her açıdan faydalı olduğunu söyleyerek, “Takımın kaynaşması, uyum sorununun giderilmesi, eksiklerimizin görülmesi ve giderilmesi ve alt yapıdan alınan gençlerimizin denenmesi açısından kampımız güzel geçti. Kamp süresince 3 hazırlık maçı yaptık. Son hazırlık maçımıza ise taraftarlarımızı davet ettik. Hazırlık maçlarında kazanmak kaybetmek çokta önemli değil, önemli olan takımı görmekti gördük diyen Yenitürk, Kamp öncesinde ve kamp döneminde sürekli yanımızda olan kentin takımı olan Vanspor’a desteklerinden dolayı, Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç ve Taraftarlarımızın Erzurum kampına gönderilmesinde araç tahsisinde bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’a çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu desteklerle takımımızı layık konuma getireceğiz diyen Yenitürk, dün itibariyle Erzurum kampını tamamladık. Takımımız birkaç günlük dinlenme ardından Van’da toplanarak Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. İnşallah 1 Eylül’deki Bandırmaspor maçıyla lige güzel bir başlangıç yaparız” dedi.


                     Dün Erzurum kampını tamamlayan Vanspor FK, hafta sonuna doğru Van’da toplanarak 1 Eylül Pazar günü saat 16.00’da oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

           Öte yandan Vanspor, Erzurum’daki son hazırlık maçında Samsunspor’la oynadığı maçı 3-2 kaybetti. Kırmızı siyahlı ekip maçta zaman zaman beraberliğe yaklaştı, ancak galibiyet elde edemedi. Bazı Vanlı taraftarlar ise maçı tribünlerde izledi