Yenitürk: Vanspor’un şampiyonluk şansı sürüyor

Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk, deplasmanda karşılaştıkları ve 1-0 geriye düştükleri maçta Sivas Belediyespor’u 2-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini söyledi.

SPOR 9.02.2021 14:37:17 0
Yenitürk: Vanspor’un şampiyonluk şansı sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, şampiyonluk yolunda bu galibiyete ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederek, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini, ligin uzun bir maraton olduğunu ve bu maraton sonrası gülen tarafın Vanspor olacağını vurguladı.
 Başkan Yenitürk, Kırklareli deplasmanında kendilerine destek veren Ferman Yıldırım’a ve Sivas deplasmanında desteklerini sunan Demir Grup Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyamaz ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay’a teşekkür etti.
 “BU MARATON SONUNDA GÜLEN TARAF OLACAĞIZ”
 Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk yaptığı açıklamada, “Öncelikle mağlup duruma düşmelerine rağmen güzel bir mücadeleyle maçı kazanan, kentimizi ve taraftarlarımızı sevindiren teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyoruz. Şampiyonluk yarışında bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Takımımız da bunun bilincinde sahaya çıktı ve sahadan 3 puanla ayrıldı. Şampiyonluk şansımız devam ediyor. Lig uzun bir maraton, inanıyorum bu maraton sonunda gülen taraf olacağız. Buradan her daim Vanspor'a destek olan, Kırklareli maçı sonrasında da yine takımımıza desteklerinden dolayı Vanlı işadamı Ferman Yıldırım'a çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Sivas'ta bizleri evimizde gibi htiren, takımımızın çalışmaları için bizlere tesislerini açan Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'a, Teknik Direktör Çalımbay'a ve ilgi alakalarından dolayı Sivas Belediyespor'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.