Yenitürk: Vanspor'un kapanmaması için adayız

Yarın yapılacak olan son olağanüstü kongre öncesi, istifa etmiş olan Vanspor Başkanı Servet Yenitürk ve yönetimi, kentte bulunan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Yenitürk yaptığı açıklamada, özellikle son iki üç gün içi

SPOR 31.07.2021 18:43:43 0
Yenitürk: Vanspor'un kapanmaması için adayız
Tarih: 01.01.0001 00:00

Akdamar Oteli’nde 14.00'te gerçekleşen toplantıda, Silahtaroğlu Vanspor Futbol Kulübü'nün istifa eden Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, istifa eden yöneticiler gazetecilerle bir araya geldi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen olağanüstü kongrede çoğunluk sağlanamamış, söz konusu genel kurulu yarına ertelenmişti.

Yarın yapılacak olan son kongre öncesi Silahtaroğlu Vanspor Futbol Kulübü'nun istifa etmiş olan Vanspor Başkanı Servet Yenitürk ve yöneticiler, kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

Önceki Başkan Servet Yenitürk, yarın yapılacak kongrede kulübün kapanmaması için tekrar yönetime aday olacaklarını söyledi. Yenitürk, tekrar alacakları kararla haftaya bir olağan üstü genel kurul toplantısı ile yeni bir yönetim kurulu oluşturulacağını, kendilerine görev verilse de verilmese de Vanspor'a her konuda destek olacaklarını belirtti.

Yenitürk, Pazartesi günü yapacakları ilk işin yeni olağan üstü genel kurul kararı almak olacağını söyledi ve 15 gün sonra yeni yönetimin şekilleneceğini dile getirdi.