Yenitürk: Takımımızı yürekten kutluyorum

B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Van’da oynanan ve B.Vanspor’un 3-2 kazandığı Elaziz Belediyespor maçında kırmızı siyahlı takımın göstermiş olduğu mücadelenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek emeği geçenleri kutladı

SPOR 29.04.2019 19:10:42 0
Yenitürk: Takımımızı yürekten kutluyorum
Tarih: 01.01.0001 00:00

  B.Vanspor’un 3-2 kazandığı Elaziz Belediyespor maçının ardından sahaya inerek tek tek tüm sporcuları tebrik etti.
Ardından gazetemize konuşan B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, takımı yürekten kutladı ve bir üst lige çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.


           Futbolcular ve teknik heyetin yanı sıra özellikle taraftarlara da teşekkürlerini sunan B.Vanspor Kulüp Başkanı Yenitürk, maçı protokol tribününde izleyen Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Emniyet Müdürü Suat Ekici, Jandarma İl Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan’a da teşekkür etti.
Söz konusu maçı aynı zamanda, Başbakan Eski Danışmanı Adnan İnanç, Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat İnanç,  Eski Kulüp Başkanı Abdullah Çalım da izledi.
Grup Kara Kobralar Başkanı Mürsel Demir ve beraberindekiler, protokol tribünlerinde oturanlara B.Vanspor atkıları dağıttı.


           YENİTÜRK: İNANDIK, BAŞARACAĞIZ!
B.Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk, üst üste 6. galibiyete imza atan, teknik kadro ve futbolcuları kutlayarak, “Güzel bir maç oldu. Artık kaybeden değil kazanan takım olduk. İnşallah bu galibiyet serimiz play off maçlarında da devam edecektir. Sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez, İl Emniyet Müdürümüz Suat Ekici, Jandarma İl Komutanımız Yavuz Özfidan, Eski Başbakan Başdanışmanı Adnan İnanç, B.Vanspor Eski Kulüp Başkanı Abdullah Çalım'ın maça gelmeleri bizi onurlandırmış ve sevindirmiştir. Bu süreçte herkesin yanımızda olması bize destek vermesi önemlidir. Kentimizin yıllar sonra yakaladığı bu şansı kaybetmemeliyiz. Birlikte kenetlenerek başaracağımıza inanıyorum” dedi.


          Yenitürk, sözlerine devamla; “Bizim için play off garanti oldu. Artık kalan son maçımızda ise sıralama avantajını elde etmek için mücadelemize devam edeceğiz. Bu takım kaliteli bir kadrodan oluşmaktadır. Play off maçlarında da başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Ekipte yer alan tüm futbolcu kardeşlerim büyük bir özveriyle hazırlanıyor. Biz play offa hazırız. Yeter ki bize de bu süreçte gerekli destekler verilsin. İnanın bu şans bir daha zor gelir. Birlikte elimize geçen bu şansı değerlendirip kentimiz futbolunu layık olduğu konuma getirelim” ifadelerini kullandı.