YENİTÜRK SİTEM VE MUTLULUĞU BİR ARADA PAYLAŞTI

İŞTE BAŞKAN YENİTÜRK’ÜN O MESAJI…!

SPOR 8.04.2019 21:04:12 0
YENİTÜRK SİTEM VE MUTLULUĞU BİR ARADA PAYLAŞTI
Tarih: 01.01.0001 00:00

YENİTÜRK SİTEM VE MUTLULUĞU BİR ARADA PAYLAŞTI.

Son zamanlarda yaşadığı ekonomik sorunlarla birlikte kocaman Van şehrinin sahip çıkmadığı Büyükşehir belediye Van spor aldığı kötü sonuçlarla sporseverlerin tepkisini almış ve umutların tükendiği noktaya gelmişti.

Birçok kesimin artık bu takım dikiş tutmaz dediği anda başkan Servet Yenitürk devreye girerek bu takım benim her şeyim, ceketimi de satsam bu takımı yalnız ve sahipsiz bırakmayacağım dedi.

Ortaya büyük özveri koyarak ve Büyükşehir belediye Van spora sahip çıkarak aslında bir anlamda ileride play off sensiz olmaz Van spor bu takım playof’a gidecek mesajını veriyordu.

Özellikte son üç maçta aldığı galibiyetlerle taraftarın sevincine neden olan Belediye Van spor ileriye dönük umutları arttırdı.

Başkan Yenitürk sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada hem sitem dolu dizeler, hem de mutluluk dolu mesajlar vermeyi ihmal etmedi…

İŞTE BAŞKAN YENİTÜRK’ÜN O MESAJI…!

Yaşanan tüm sıkıntılara rağmen son üç haftada almış olduğumuz çok önemli 9 puanla yeniden playoffta yer almanın haklı gururunu yaşamaktayım. Bu sonuçları almamızda büyük pay sahibi olan teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyorum.
Kalan 4 maçta da en iyi sonuçları alıp kendi adıma üzerime düşeni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.
Umut ediyorumki Van Büyükşehir Belediyespor'a gönül vermiş her bir taraftar, yönetici ve futbolcularımız da geriye kalan bu 4 haftada üzerlerine düşeni büyük hassasiyet göstererek yerine getirecek ve 2. Lige yükselme mücadelemizde Kıymetli Van Halkına büyük mutluluğu hep birlikte yaşatmış olacağız.

Gelin tüm Van halkı olarak bu önemli süreçte bir ve beraber olalım diyerek yazısını sonlandırdı.

Saygılarımla Servet YENİTÜRK.

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.