Yenitürk, galibiyeti tüm Vanlılara armağan etti

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Vanspor’un deplasmanda Niğde Anadolu’yu 1-0 mağlup etmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Deplasmanda alınan galibiyet takım açısından büyük moral aldı. Bu galibiyeti tüm Vanlılara armağ

SPOR 9.09.2019 20:15:34 0
Yenitürk, galibiyeti tüm Vanlılara armağan etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü Niğde Anadolu’yu Batuhan’ın attığı golle deplasmanda 1-0 mağlup etti. Kırmızı siyahlı ekip bu galibiyetle puanını 4’e yükseltti ve grupta beşinci sırada yer aldı.


        Niğde Anadolu FK maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Vanspor FK Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, güzel bir galibiyet elde ettikleri için mutlu olduklarını belirtti.


           Yenitürk, “Öncelikle teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu güzel galibiyeti de Vanspor'a gönül veren ve Van’ımıza armağan ediyoruz. Yeni bir hedef için çıktığımız bu yolda başarılı olmak ve kentimizi futbolda layık olduğu yere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz.

       Takımımıza verilecek desteklerle de inşallah sezon sonu gülen taraf olacağız. Gerçekten kaliteli bir kadromuz var. İnanalım güvenelim.   Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Karabükspor maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Zaman, takıma destek zamanıdır” ifadelerini kullandı.