Yenitürk: Galibiyeti taraftarlara hediye ediyoruz

Vanspor’un evinde oynadığı maçta Elazığspor’u 2-1 mağlup etmesi, kırmızı siyahlı cenahta büyük sevince yol açarken, Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ise yaptığı açıklamada galibiyeti taraftarlara armağan etti.

SPOR 20.11.2020 10:52:10 0
Yenitürk: Galibiyeti taraftarlara hediye ediyoruz
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Misli.com Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor, oynadığı son üç maçtan galip ayrıldı.

    9. Hafta maçında evinde Mamak FK’yı Burhan Arman, Utku Şen ve Sefa Küpeli’nin attığı gollerle 3-0 mağlup eden Vanspor, 10. Haftada ise deplasmanda Pendikspor’u; Utku Şen(3), Yakup Demir ve Sedat Cengiz’in golleriyle 5-3 devirmişti.

    Çarşamba günü evinde ağırladığı maçta Elazığspor’u Sedat Cengiz (penaltı) ve Yakup Demir’in golleriyle 2-1 yenen Vanspor, böylece üç maçtan 9 puan elde ederek, 21 puanla üçüncü sırada yer aldı.

    Galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Vanspor FK Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Elazığspor karşısında alınan galibiyetle çok önemli olan 3 puanı hanemize yazdırdık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, teknik ekibimizi ve futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Galibiyetimizi Vanspor taraftarlarına hediye ediyoruz” ifadelerini kullandı.

   Vanspor’un taraftarları ise önümüzdeki hafta deplasmanda karşılaşacakları Bayburt Özel İdare maçının büyük önem arz ettiğini belirterek, “Her ne kadar rakibimiz 9 puanla sondan ikinci sırada olsa da, üç maçının eksik olduğunu biliyoruz. O yüzden rakibi küçümsememek gerekiyor. Vanspor’umuzun rehavete kapılmaması, maçta karşısında çok iyi bir rakip varmış gibi, ciddiyetle oynaması lazım. Takımımıza başarılar diliyoruz” yorumunda bulundular.