Yenitürk'den açıklama geldi..

TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Vanspor FK Başkanı Servet Yenitürk, Bodrumspor ve Kahramanmaraşspor maglubiyetleri ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi.

SPOR 10.02.2020 21:57:17 0
Yenitürk'den açıklama geldi..
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yenitürk, alınan mağlubiyetlerden dolayı tabiki bizlerde teknik kadromuz ve futbolcularımızda üzgün. Biz düzeleceğine inanıyoruz. Ama önemli olan galibiyetlerde olduğu gibi maglubiyetlerde de takımın yanında durmak ve sahiplenmektir. Daha önümüzde 12 haftalık bir maraton var. Hiç birşey bitmiş değil. Asıl olan bu süreçte destek vermek sahiplenmektir. Ne hikmekse her mağlubiyet sonrası acımasızca elestiriler var. Bu mudur Vansporlu olmak. Biz birlikte güçlüyüz birlikteliğimizi bozmayalım bozanlara fırsat vermeyelim. Evet 2 macta mağlup olduk. Hatalarımızı gördük elbet bunları çozerek yolumuza devam edeceğız gerekenide yapacağız . Bakın bu takım yılarca 3. Ligde mücadele etti. Her sezon küme düşmemeye oynadı. Bu kadar eleştiri aldı mı? Biz 2 maç kaybetik diye takımı eleştirenler neden geçmişe bakmıyor. 10 yıl aradan sonra bu takım 2. Lige çıktı. Tribünler yıllar sonra bu kadar taraftar gördü. Bununda kıymetini bilmek lazım.

Geçen sezon takımı bir üst lige çıkarttık. Bu sezonda kaliteli bir takım kurduk şampiyonluk için mücadele ediyoruz. Bunun taktir edilmesi lazım. Her maçı kazanacağız diye bir kaide var mı? Takımımız yerindedir. Ellerinden gelen mücadeleyi veriyorlar. Şampiyonluk ve play off için sezon sonuna kadar da yine elimizden geleni yapacağız. Tabi ki Sakatlar var. Sıkıntılar var. Bunlarında bilinmesi lazım. Sosyal medyada öyle takımı eleştirmekle bu işler olmuyor. Bugüne kadar elimizden gelen herşeyi yapmamıza rağmen, bu kentin futbolunu layık olduğu konuma getirme mücadelesini vermemize rağmen elestirenler bu takıma ne katkı sunmuş. Bizde alınan sonuçların farkındayız. Teknik kadromuzla futbolcularımızla bunları konuşup çözmeye çalışıyoruz çözeceğizde. Bu takım nereden nereye geldi. Sesi olmayan bir takımı şaha kaldırdık. Herkes elini vicdanına koysun öyle konuşsun öyle yazsın. Biz sezon sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Şampiyon oluruz veya olmayız. Bu takımın bu sezon 2. Ligde kalması bile başarıdır diyen Yenitürk, iyi günde kötü günde yanımızda olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Inşallah onlarında desteğiyle takımımız yeniden şaha kalkacaktır biz inanıyoruz sizde inanın dedi.