Yenitürk: Bayrağını al, maça gel!

Vanspor’da yeni teknik direktör arayışları devam ederken, Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ise tüm Van halkına seslenerek, “Pazar günü Eyüpspor ile oynayacağımız maç için, herkesin bayrağını alıp maça gelmesini istiyoruz” ifadele

SPOR 5.11.2019 17:25:50 0
Yenitürk: Bayrağını al, maça gel!
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 2. Ligde 11. Hafta karşılaşmaları geride kalırken temsilcimiz Vanspor, Sakaryaspor mağlubiyeti ardından, 18 puanla 7. Sırada yer aldı.
Ligin son haftalarında yaşanılan puan kayıpları nedeniyle yavaş yavaş zirveden uzaklaşan kırmızı siyahlı ekip, yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.


          Ligde ilk devrenin bitimine 6 haftalık bir maraton kaldı. Vanspor bu 6 haftalık maratonda alacağı puanlarla devreyi ilk beş de bitirmeyi hedefliyor.
Geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda oynanan Sakaryaspor maçında Vanspor’a yapılan saldırılardan dolayı Sakaryaspor tepkiler devam ediyor.


       Öte yandan Akdamar Tv’de yayınlanan ve Salih Deniz’in hazırlayıp sunduğu Spor Aktif Programına telefonla bağlanan Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk önemli konulara değindi.
Başkan Yenitürk, “Teknik direktör Hasan Erkin Şimşir hocamızla karşılıklı konuşarak ortak bir karar aldık. Van, Hasan hocayı, Hasan hocamız da Van’ı çok seviyordu. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur. Biz Hasan hocamızı unutmayacağız. Gerçekten büyük emekleri olmuştur. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.


        Yeni hoca arayışlarının sürdüğünü anlatan Yenitürk, “Vanspor için yeni teknik direktör arayışlarımız devam edecek. 15 günlük bir zamanımız var. Van’a, Vanspor’a yakışır, bizi hedefimize taşıyacak bir teknik direktör arayışında olacağız. Yeni hoca gelene kadar alt yapı hocalarımız takımın başında olacaklar. Bütün Van’a, iş adamlarımıza, Sivil Toplum örgütlerimize, esnaflarımıza, taraftarlarımıza sesleniyoruz. Bu hafta oynayacağımız Eyüpspor maçına gönüllü gelmelerini istiyoruz. Bu maça Türk Bayrağı ve Vanspor Bayrağıyla gelmelerini istiyoruz. Gerekirse statta hem Türk Bayrağı hem Vanspor Bayrağı dağıtacağız. Hiç kimsenin gücü bizi kirli emellerine alet etmeye yetmez. Buna fırsat vermeyeceğiz. Herkes bilsin ki Vanspor’un hedefi spordur, birliktir, beraberliktir ve kardeşliktir. Bizim için ülkemizin her yeri aynıdır. Türk Bayrağımızın dalgalandığı her yer bizim için Van’dır. Bu maçta bütün Van halkı, bayraklarla Vanspor’un yanında olsun. Birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimiz herkes görsün. Bayrağını alan maça gelsin. Türkiye’ye bir mesaj verelim” ifadelerini kullandı.


        Vanspor, Pazar günü oynayacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarını alt yapı hocalarıyla devam ediyor. Vanspor ile Eyüpspor arasındaki karşılaşma Pazar günü saat 13.00’te başlayacak.Van Bölge Gazetesi