Yeni Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir: “Gücümüz de, inancımız da var”

Van Büyükşehir Belediyespor'da Feyyaz Uçar'ın teknik direktörlük görevinden ayrılmasının ardından devre arasında takımın başına getirilen tecrübeli isim Hasan Erkin Şimşir ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı. Gazetemiz

SPOR 29.12.2018 10:10:35 0
Yeni Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir: “Gücümüz de, inancımız da var”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Büyükşehir Belediyespor'un yeni Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, takımla birlikte çalışmalara başladı. İkinci devre hazırlıklarını Antalya'da kamp yaparak sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor'da yeni bir dönem başladı. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, ilk izlenimlerini gazetemiz aracılığıyla paylaştı.

Antalya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, ortamlarının da güzel olduğunu belirten Şimşir; “Açıkçası takıma olan güvenim tam. İyi oyuncularımız var. Daha iyi çalışıp, daha özverili olacağız. Dokunuşlar yaparak da daha iyi bir takım olacağız. Ben buna inanıyorum. Bizim yapmamız gereken özverili bir şekilde çalışmak ve hedefimize odaklanmak” dedi.

Van'ın futboldaki geçmişinin başarılarla dolu olduğunu bildiğini kaydeden Şimşir; “Futbolu seven bir kentin takımına geldiğim için mutluyum. Seyirci ağırlığı olan bir takımımız var. Özlenen bir lig var. İnşallah bizler de daha iyi, daha özverili çalışarak arzu edilen bir üst lige çıkarız. Hep birlikte elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
“Takımdan ayrılacak ve takıma yeni katılacak olan futbolcular olacak mı?” sorumuzu da yanıtlayan Teknik Direktör Şimşir; “Bunun için hazırlık maçlarında takımı bir kez daha görmek istiyorum. Bu konular hazırlık maçlarından sonra kesinlik kazanacak” diye konuştu.
Özel Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi