Vanspor’un kamp çalışması sürüyor

Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Vanspor, Y. Samsun ve Sarıyer’le hazırlık maçlarına çıkacak.

SPOR 1.01.2020 16:57:03 0
Vanspor’un kamp çalışması sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

      TFF 2. Lig kırmızı grupta ligin 2. Devre karşılaşmaları 11 Ocak’ta başlayacak. Bu çerçevede Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Vanspor, Cenk Kaplan, Yasin Davuş, Tarık Mayhoş ve Nuri Terliksiz’i kadrosuna dahil etmişti.
Transferde boş durmayan kırmızı siyahlı ekip, 2 önemli transferi de kadrosuna dahil etmek için çalışmalarını sürdürüyor.  
Antalya kampında teknik direktör Taner Taşkın nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Vanspor, kamp sürecinde 3 hazırlık maçına da çıkacağı duyurulmuştu.


        28 Aralık Cumartesi Nevşehir Belediye ile karşılaşan kırmızı siyahlı ekip, 30 Aralık Pazartesi günü Afjet Afyonspor’la oynayacağı hazırlık maçı olumsuz hava şartlarından dolayı iptal edilmişti.
Hazırlık maçlarıyla takımdaki eksiklikleri görmeyi ve takımdaki uyum sorununu gidermeyi hedefleyen temsilcimiz 3 Ocak’ta Sarıyer, 5 Ocak Pazartesi ise Y.Samsunspor’la karşılaşacak.


         Hazırlık maçlarının tamamlanmasıyla ekibimiz tamamen 11 Ocak’da oynanacak olan Bandırmaspor maçına kilitlenecek. Bu arada takımda yer alan Emrah Tacir Ağrıspor’a giderken, Sedat Komi ise kiralık olarak ve oynatılma şartıyla Sultanbeylispor’a gönderildi.


                  TFF 2. Lig kırmızı grupta ligin 2. Devre karşılaşmaları 11 Ocak’da başlayacak. Ligin 2. Devresinin çok önemli olduğunu dile getiren Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Hedefimiz tabii grupta Şampiyon olarak çıkmaktır. Çalışmalarımızı ve transferlerimizi bu çerçevede yapıyoruz. Transferde 2 yeni ismi de kadromuza dahil etmek için son aşamaya geldik. Bunun yanında Van Atatürk Şehir Stadının Vanspor’a devri için çalışmalarımızı başlattık ve sona geldik. Bu çerçevede de stat reklam gelirleriyle takımımıza destek bulmaya çalışacağız. Bu takım bu kentin takımıdır. İnşallah geçen sezon olduğu gibi bu sezonda yine birlikte kenetlenerek bir üst lige çıkacağız” dedi.


             Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Vanspor, Bandırmaspor maçına kadar Antalya’da kalacak. Bandırmaspor maçı sonrasında ise Van’a dönecek.