Vanspor’un grubundaki takımlar sıkı hazırlanıyor

Vanspor Antalya kampında hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını yürütürken, rakipleri de boş durmuyor. Ligin 2. Devresinde telafisi olmayacak olan maçlara çıkacak olan takımlar nokta transferler için kıyasıya mücadele ediyor.

SPOR 26.12.2019 10:09:47 0
Vanspor’un grubundaki takımlar sıkı hazırlanıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

 TFF 2. Lig kırmızı grupta 31 Ağustos’da başlayan ligin 1. Devre karşılaşmaları 17 haftalık maraton sonunda 14 Aralık’ta tamamlanmıştı. Ligin 2. Devre karşılaşmaları ise 12 Ocak’da başlayıp 25 Nisan’da sona erecek.

    Ligin ilk devresinin tamamlanması ardından kısa bir tatil dönemi geçiren takımlar yavaş yavaş kamp bölgelerinde toplanmaya başladı. Yaklaşık 15 veya 20 gün kamp bölgelerinde hazırlık yapacak olan takımlar, 1 Ocak’ta başlayacak olan 2. Transfer dönemiyle birlikte kadrolarını güçlendirme çalışmaları da yapacaklar.

    TFF 2. Lig kırmızı grupta ligin ilk devresini Ankara Demirspor lider kapatırken, Bandırmaspor, Tuzlaspor, Kastamonuspor ve Vanspor takımları ise ilk devreyi Play Off potasında tamamladı. Ligin 2. Devresinde Şampiyonluk ve Play Off mücadelesi verecek olan takımlar,  telafisi olmayacak olan maçlara çıkacaklarını göz önünde bulundurarak bu kamp döneminde titiz adımlar atmanın ve nokta transgerler yapmanın çalışmalarını yapıyorlar.

   Şampiyonluk, Play Off ve kümede kalma mücadeleleri ligin 2. Devresinde kıran kırana geçecek gibi görünüyor. Ligin 2. Devresinde her hangi bir sürpriz yaşanmasa, Şampiyonluk yarışında, Vanspor, Kırşehirspor, Bandırmaspor, Tuzlaspor takımları içeride ve deplasmandan maçlarını kazanmak için kıyasıya bir mücadele verecekler. Bu takımlardan biri Şampiyon kalanlar ise Play Offfa kalacak gibi görünüyor.

    TFF 2. Lig kırmızı grupta sezon sonunda 1 takım direk olarak bir üst lige çıkarken, 4 takım Play offa kalacak ve son 3 takım ise Bölgesel Amatör Ligine düşecek.

 

     Vanspor Antalya’da…

   TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, ligin ilk devresini 30 puanla 5. Sırada tamamladı.

 İlk devrenin bitimiyle kısa bir tatil dönemi geçiren ekibimiz, Antalya’da toplanarak hazırlıklarına başladı.

   Antalya kampında yaklaşık olarak 17 gün kalacak olan Vanspor, buradaki hazırlıklarını tamamlayarak 2. devrenin ilk maçı için Bandırma’ya hareket edecek. Ligin ilk devresinin sonlarına doğru 5 futbolcusuyla yollarını ayıran kırmızı siyahlı ekip, Antalya kampında yapacağı transferlerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

   Bu çerçevede ilk olarak biri kaleci olmak üzere 3 futbolcuyu Yasin Davuş, Cenk Kaplan ve Nuri Terliksiz’i kadrosuna dahil eden Vanspor, yaklaşık olarak 2 veya 3 transfer daha yapmayı hedefliyor. 

   Bu arada alt yapıdan da 7 genç futbolcuyu kampa dahil ederek denemeye alındı. Kamp bölgesinde denemeye alınan alt yapı gençlerinden yetenekli olanlar kadroya dahil edilecek. Bu çerçevede açıklamalarda bulunan Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk, hedefimiz tabiki bu grupta şampiyonluktur.

   Bu yolda yolculuk ederken gelecek adına alt yapıda eğitim gören geçlerimizi de kazanmak için çalışıyoruz. Antalya kampına alt yapıdan 7 gencimizi dahil ettik. İnşallah bu sayı gittikçe artacak ve Vanspor’da genç yetenekler forma giyme şansı bulacak dedi.

      Antalya kampında yaklaşık olarak 17 gün kalacak olan Vanspor, burada hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını tamamladıktan sonra 11 Ocak’ta oynayacağı Bandırmaspor maçı için Bandırmaya hareket edecek.

    Kırmızı siyahlı ekip ligin 2. Haftasında kendi sahasında oynayacağı Niğdespor maçıyla taraftarlarıyla buluşacak.Salih Deniz