Vanspor’un grubunda 3. haftaya girerken…

Vanspor’un grubunda 3. hafta karşılaşmaları bu hafta sonu oynanacak. İlk 2 haftayı galibiyetle kapatan 3 takım, 6 puanla zirveyi paylaşıyor.

SPOR 12.09.2019 19:53:34 0
Vanspor’un grubunda 3. haftaya girerken…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 TFF 2. Lig kırmızı grupta 2. Hafta maçları da geride kaldı. Ligin 2. Hafta karşılaşmaları sonunda Tuzlaspor, Kırşehir Belediyespor ve Ergene Velimeşespor zirveyi 6 puanla paylaşırken, Tuzlaspor, averajla liderliği Sivas Belediyespor’dan devr aldı.
Ligin 2. Haftası geride kalırken Sakaryaspor, Karabükspor ve Kastamonuspor puanla tanışmayan takımlar oldu. Grupta ilk 2 hafta maçları sonunda en çok gol atan (6), en az gol yiyen (1) takım Sivas Belediyespor olurken, en çok gol yiyen takım ise Kardemir karabükspor oldu.


       TFF 2. Lig kırmızı grupta ligin 3. Hafta karşılaşmaları bu hafta sonunda oynanacak. Lider Tuzlspor deplasmanda Birevim Elazığspor’a konuk olurken yakın takipçisi olan Kırşehir Belediyespor ise Bayburtspor’a konuk olacak. Zirve hesapları yapan Vanspor FK ise sahasında Kardemir Karabükspor’u konuk edecek.
  Bu hafta sonu oynanacak ve 18 Takımın mücadele edeceği ilk 5 karşılaşma saat 15.30’da başlarken, 2 karşılaşma 16.00’da 1 karşılaşma 16.30 ve son karşılaşma ise 19.00’da başlayacak.


       İKİ MAÇTA 4 PUAN…
 TFF 2. Ligin yeni ekibi olan Vanspor FK, yeni sezona güzel bir başlangıç yaparak ilk 2 haftayı da puanla kapattı. Ligin ilk haftasında sahasında Bandırmaspor’la berabere kalan kırmızı siyahlılar, ligin 2. Haftasında ise Niğde Anadolu FK deplasmanından 3 puanla döndü.
2 Karşılaşmada aldığı 4 puanla 5. Sıraya yerleşen Vanspor FK, gözünü liderlik koltuğuna dikmiş durumda. Vanspor FK ise Pazar günü sahasında Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. Bu çerçevede hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlılar, dün Van Atatürk Şehir stadında yaptığı çift kale maçıyla Karabük maçı provasını yapmış oldu.


          Pazar günü saat 15.30’da başlayacak olan karşılaşmada Vanspor FK yeni sezonda ilk kez taraftarlarıyla buluşmuş olacak.
Bu çerçevede daha önce belirlenen bilet fiyatlarında da değişikliğe gidildi.
Daha önce kapalı tribün 30 TL. Kale arkası ise 15 TL olan bilet fiyatları, Kulüp Başkanı Servet Yenigün tarafından taraftarların bu sezon ilk kez takımla buluşacağı göz önünde bulundurularak, kapalı 20 TL ve kale arkası ise 10 Tl olarak değiştirildi.
Takımın ilk 2 haftada elde ettiği başarı, Bilet fiatlarının aşağı çekilmesi ve taraftarların ilk kez takımla buluşmasına bakıldığında Pazar günü maça çok yoğun ilginin olacağı görülmektedir.


         Bu arada Vanspor FK Kardemir Karabükspor maç bileti Vanspor Storede satışa çıkarıldı. Pazar günü ise Statte satılacak.
   Ligin 4. Haftasında ise deplasmanda Bodrum Belediyespor’a konuk olacak olan Vanspor FK, ligin 5. Haftasında ise sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi