Vanspor’un galibiyeti sevince yol açtı

Vanspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’da TFF 1. Lig takımı Balıkesirspor’u 1-0 mağlup ederek, dördüncü tura adını yazdırdı. Vanspor’un galibiyeti şehirde büyük sevince yol açtı.

SPOR 25.09.2019 10:59:33 0
Vanspor’un galibiyeti sevince yol açtı
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Vanspor’un Türkiye kupası maçında deplasmanda Balıkesirspor’u Tunç Murat Behram’ın golüyle mağlup etmesi Van camiasını sevindirdi.

    Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, söz konusu turu hak ettiklerini söyleyerek, “ Ligde liderliği kupada da turu hak ettik. Ligde olduğu gibi kupada da namağlup yolumuza devam ediyoruz. Biliyorsunuz Bodrumspor deplasmanında lider olduk, ardından Balıkesir’de ise kupada 3.Turu geçtik. 2 maçta da takımımız mükemmel bir mücadele sergiledi ve hak ettiği galibiyetleri aldı” dedi.

    Rehavete kapılmadan yollarına aynı istikrarla devam edeceklerini söyleyen Yenitürk, “Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu akşam Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçinda Kupa da PTT 1. Lig takımı ve sahasında mağlubiyeti olmayan Balıkesirspor karşısında verilen mücadeleden dolayı teknik kadromuzu ve futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Gercekten kazanma adına canla başla bir mücadele verildi ve takımımız hak ettiği galibiyeti alarak turu geçti. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

    Başkan Yenitürk, söz konusu galibiyeti Van halkına ve taraftarlara armağan ettiklerini belirterek, “Gün, takıma destek günüdür. Yakaladığımız bu başarı grafiği kentimiz acısından önemlidir. Kentimize yıllar sonra futbol heyecanı yeniden geldi. Bunu kaybetmemeliyiz diyen Yenitürk, Takımımız etrafında kenetlememeli inanmalı birlik ve beraberlik çerçevesinde yolumuza devam etmeliyiz. Gerçekten hem teknik kadromuz hem de futbolcularımız kaliteli tecrübeli ve takımın başarısı için ellerinden geleni yapıyorlar. Hepimiz onların yanında dik durup sabırla sonuna kadar desteklersek inanın onlarda gerekeni yapıyorlar ve yapacaklardır” dedi.

   Yenitürk, taraftarları Van’da oynananacak olan Kahramanmaraşspor maçına davet ederek, “Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçına tüm taraftarlarımızı takımımıza destek için bekliyoruz. Ayrıca Balıkesir de bizi yanlız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi