Vanspor’da, tek hedef 3 puan…

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 13.00'te sahasında Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-Siyahlılar sahasında rakibini mağlup ederek, hanesine 3 puan daha yazdırmak istiyor.

SPOR 12.02.2022 11:19:51 0
Vanspor’da, tek hedef 3 puan…
Tarih: 01.01.0001 00:00

İkinci devrede hedefini play-off olarak belirleyen Van temsilcisi, yarın sahasında konuk edeceği Manisa temsilcisi Turgutluspor'u mağlup etmek istiyor.

Geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda karşılaştığı lider Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalan, hafta içerisinde ise erteleme maçında sahasında konuk ettiği Afjet Afyonspor 2-1 mağlup eden ve önemli bir çıkış yapan Van temsilcisi, yarın sahasında konuk edeceği Manisa temsilcisini mağlup ederek, çıkışını sürdürmek istiyor.

Sakarya ve Afjet Afyonspor maçlarına birçok önemli as oyuncusundan yoksun çıkan ve bu iki zorlu maçtan 4 puan çıkarmayı başaran Van temsilcisi, Pazar günü Turgutluspor karşısında 3 puan hedefliyor.

Yarın Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayacak olan karşılaşmayı Enver Aydın, Mehmet Kağan Bingül, Birtan Yavuz ve Emre Korkmaz hakem dörtlüsü yönetecek.

Son haftalarda ortaya koyduğu futbolla umut veren ve play-off hattıyla arasındaki puan farkını 2'ye düşüren Van temsilcisi yarın önemli bir maça daha çıkacak. Turgutluspor maçı hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisinde, Hamza Küçüköylü, Aydın Bağ ve Barış Gök'ün testlerinin negatif çıkması, yüzleri güldürdü.

Zorlu maçın çalışmalarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde teknik direktör Erhan Altın ve ekibinin gözetiminde yoğun bir tempoda tamamlayan Kırmızı-Siyahlılar, haftayı 3 puanla kapatmak istiyor. Pazar saat 13.00'te başlayacak olan zorlu mücadelede iki takım da kazanmak istiyor.

GRUPTA ZORLU MAÇLAR...

Lider Sakaryaspor deplasmanda beşinci sıradaki Somaspor'un konuğu olurken, ikinci sıradaki 1461 Trabzon FK ise sahasında on üçüncü sıradaki Diyarbekirspor ile kozlarını paylaşacak.

Üçüncü sıradaki Sivas Belediyespor deplasmanda on yedinci sıradaki Sarıyer'in konuğu olurken, dördüncü sıradaki Bodrumspor ise sahasında on birinci sıradaki Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Çorum FK sahasında Kahramanmaraşspor ile karşılaşırken, Bayburt Özel İdarespor ise Etimesgut Belediyespor'u ağırlayacak.

Afjet Afyonspor, İnegöl deplasmanına giderken, Ankaraspor ise sahasında Ergene Velimeşe ile kozlarını paylaşacak.

Adıyaman FK ise deplasmanda Niğde Anadolu FK ile karşı karşıya gelecek.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz