Vanspor’da, Sivas Belediye hazırlığı…

Vanspor yarın sahasında Sivas Belediyespor’u konuk edecek. Saat 14.00’da başlayacak olan karşılaşmayı orta hakem Şeref Taştan yönetecek.

SPOR 18.10.2019 10:00:54 0
Vanspor’da, Sivas Belediye hazırlığı…
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 2. Lig kırmızı grupta 9. Hafta karşılaşmaları yarın ve Pazar günü oynanacak. Ligin 9. Haftasının ilk 3 karşılaşması yarın, son 6 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak ve ligin 9. Hafta karşılaşmaları tamamlanmış olacak. Lider Tuzlaspor yarın Bodrum Belediyespor’u konuk ederken, takipçisi olan Vanspor ise Sivas Belediyespor’u konuk edecek. Zirve mücadelesi veren diğer takımlardan Bandırmaspor Pazar günü sahasında Niğdespor’u konuk ederken, Kastamonuspor Uşakspor’u ve Kırşehir Belediyespor ise Kardemir Karabükspor’u konuk edecek.

         Son 2 haftada alınan mağlubiyetlerle 2. Sıraya yerleşen Vanspor yarın Sivas Belediyespor’u konuk edecek. Bu karşılaşma için hafta boyunca sıkı bir şekilde hazırlanan kırmızı siyahlı ekip, galibiyete kilitlenmiş durumda. Vanspor FK 16 puanla 2. Sırada yer alırken, Sivas Belediyespor ise 13 puanla 7. Sırada yer alıyor. Van Atatürk Şehir Stadında yarın Saat 14.00’da başlayacak olan karşılaşmayı orta hakem Şeref Taştan yönetecek.

         Vanspor FK bu maçın ardından 2 hafta deplasmanda oynayacak. Ligin 10. Haftasında Etimesgutspor deplasmanına gidecek olan Vanspor, ligin 11. Haftasında ise Sakaryaspor deplasmanına gidecek. Kırmızı siyahlı ekip 2 deplasman maçı ardından ligin 12. Haftasında sahasında konuk edeceği Eyüpspor maçıyla taraftarlarıyla yeniden buluşacak.Van Bölge Gazetesi