Vanspor’da, kongre yapılamadı

Vanspor Futbol Kulübü’nde bugün yapılması planlanan, Olağanüstü Genel Kurul, delegelerin yeteri çoğunluğu sağlamasına rağmen, başkan adayı olmamasından dolayı yapılamadı. Kongre bir hafta sonra yeniden yapılacak.

SPOR 9.06.2021 19:40:20 0
Vanspor’da, kongre yapılamadı
Tarih: 01.01.0001 00:00

2021-20222 futbol sezonunda 2. Lig'de mücadele etmeye devam edecek olan Vanspor'da bugün yapılması gereken Olağanüstü Genel Kurul başkan adayı olmadığından dolayı yapılamadı.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri’nde yapılması planlanan kongre öncesi delegelerden beklenen yeteri çoğunluk sağlanırken, herhangi bir başkan adayının çıkmamasından dolayı, kongre 16 Haziran’a ertelendi.

2020-2021 futbol sezonunda ligi 69 puanla beşinci sırada tamamlayan ve play-off maçında Sakaryaspor'a elenen Vanspor'un yeni sezonda başkanının kim olacağı merak ediliyor.

2. Lig’de birçok kulüp kongrelerini tamamlayarak, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, Vanspor’un kongresi ise başkan adayı çıkmadığı için gerçekleştirilemedi. Vanspor’un kongresi 16 Haziran’da tekrar yapılacak. 16 Haziran’da da başkan adayının çıkmaması halinde, mevcut yönetimin tekrar aday olması bekleniyor.

Mevcut yönetimin de aday olmaması halinde kulübe kayyum atanma tehlikesi bulunuyor. Yeni sezon öncesi iddialı takımların yer aldığı 2. Lig'de tüm gözler Vanspor’a çevrildi. 9 Haziran Çarşamba günü yapılması gereken Olağanüstü Genel Kurul, yapılamadı.

Yeni sezon öncesi birçok kulüp transferde önemli yol kat ederken, Vanspor’un kongresini henüz yapamamış olması, taraftarları bir nebze de olsa endişelendiriyor.

Misli.com 2. Lig'de bu sezon müsabakalar 4-5 Eylül 2021'de oynanacak maçlar ile başlarken, normal sezon 30 Nisan 2022'de sona erecek. Yaz dönemi için transfer döneminin ise 1 Temmuz tarihinde açılması bekleniyor.

VANSPOR’UN RAKİPLERİ TRANSFERDE ÖNEMLİ BİR YOL KAT ETTİ

2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig’de edecek olan Adıyaman 1954, Afyonspor, Akhisarspor, Amedspor, Ankara Demirspor, Ankaraspor, Bayburt Özel İdarespor, Bodrumspor, Bucaspor, Çorup FK, Diyarbekirspor, Velimeşe SK, Eskişehirspor, Etimesgut Belediye, Hekimoğlu Trabzon, Ispartaspor, İnegölspor, K.Maraşspor, Karacabey Belediye, Kastamonuspor, Kırklarelispor, Kırşehir Belediyespor, Nazilli Belediye, Niğde FK, Pazarspor, Pendikspor, Sakaryaspor, Sarıyer, Serik Belediye, Sivas Belediye, Somaspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu, Turgutluspor, Uşakspor, Zonguldak K, 24 Erzincanspor ve 1922 Konyaspor transferde önemli yol kat ettiler.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz