Vanspor’da istikrar hesapları…

Ligin 2. Devresine mağlubiyetle başlayan Vanspor, istikrarlı bir gidişat yakalamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

SPOR 16.01.2020 10:32:10 0
Vanspor’da istikrar hesapları…
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 2. Lig kırmızı grupta ligin 2. Devresinin 2. Karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günü oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk 4 karşılaşma Cumartesi günü, son 5 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.
 Ligin 2. Devresinin ilk hafta maçlarında puan kaybı yaşayan zirve takımlarından Vanspor ve Tuzlaspor, bu hafta oynayacakları karşılaşmalar için sıkı hazırlanıyor.

izmir escort


          Antalya kampından Bandırma deplasmanına giden ve Van’a puansız dönen Vanspor, Cumartesi günü oynayacağı Niğde maçı için teknik direktör Taner Taşkın nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.
Uzun bir aradan sonra Niğdespor maçıyla taraftarlarıyla buluşacak olan kırmızı siyahlı ekip, bu maçla çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

 
         Lider Ankara Demirspor’la arasında 9 puan fark bulunan Vanspor, önümüzdeki ilk 3 hafta maçlarını kayıpsız atlatmak için titiz bir çalışma içinde. Önümüzdeki ilk 3 hafta maçlarında, içeride Niğde Belediyespor ve Bodrum Belediyespor’la oynayacak olan Vanspor deplasmanda ise Kardemir Karabükspor’a konuk olacak.


        Vanspor Niğde Belediyespor karşılaşması Cumartesi günü saat 13.00’da Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak.
Ligin ilk devresinde Niğde’de oynanana ilk karşılaşmayı Vanspor 1-0 kazanmıştı. Vanspor 30 puanla 6. Sırada yer alırken, Niğde Belediyespor ise 7 puanla küme düşme potasında yer alıyor.


          Cumartesi günü oynanacak 19. Haftanın ilk karşılaşmalarında Vanspor sahasında Niğde Belediyespor’u konuk ederken, Bandırmaspor deplasmanda Eyüpspor’a Tuzlaspor ise Bayburt Özel İdarespor’a konuk olacak.
Pazar günü ise Ankara Demirspor sahasında Kahraman Maraşspor’u konuk ederken, Kırşehirspor ise deplasmanda Kastamonuspor’a konuk olacak.

 
                    Cumartesi Niğdespor’u konuk edecek olan Vanspor, ligin 20. Hafta maçında ise deplasmanda Kardemir Karabükspor’a konuk olacak.Van Bölge Gazetesi