Vanspor’da hedef galibiyet…

Yarın deplasmanda Kırşehir Belediyespor’la karşılaşacak olan Vanspor, bu maçı kazanarak ilk devreyi ilk beşte kapatmayı hedefliyor. Grupta ise zorlu karşılaşmalar var.

SPOR 13.12.2019 10:59:46 0
Vanspor’da hedef galibiyet…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 TFF 2. Lig kırmızı grupta ilk devrenin son karşılaşmaları yarın ve Pazar günü oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği 2 karşılaşma yarın, son 6 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak. 9 Karşılaşmanın son düdükleri çaldığında ise ligin ilk devresi de tamamlanmış olacak. Yaklaşık 1 Aylık aranın ardından ligin 2. Devre karşılaşmaları 12 Ocak 2021 tarihinde başlayacak ve lig 25 Nisan’da sona erecek.
             TFF 2. Lig kırmızı grupta yarın 2 karşılama var. Vanspor deplasmanda Kırşehir Belediyespor’a konuk olurken, Tuzlaspor ise sahasında Eyüpspor’u konuk edecek.


       Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Süper Lig takımlarından Kasımpaşaspor deplasmanından Van’a dönen Vanspor, lig maçında karşılaştığı grubun güçlü ekiplerinden Tuzlaspor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaştı.
27 Puanla 6. Sırada yer alan kırmızı siyahlı ekip, yarın deplasman da ilk devrenin son maçında Kırşehir Belediyespor’a konuk olacak.


          2 takım açısından da önemli olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı orta hakem Erdem Temel yönetecek ve karşılaşmayı TRT Kürdi kanalı canlı yayınlayacak.
Zirve hesapları yapan 2 takım Vanspor ve Kırşehir Belediyespor ligin 16. Haftasını galibiyetle kapattı.


         Vanspor 27 puanla 6. Sırada yer alırken, Kırşehir Belediyespor ise 30 puanla 4. Sırada yer alıyor. Bu kritik karşılaşmada Vanspor kazanıp ilk devreyi ilk 5 de kapatmanın, Kırşehir Belediyespor ise bu maçı kazanıp yerini korumanın hesaplarını yapıyor.
Yarın Saat 13.30’da Kırşehir Ahi Stadında oynanacak olan karşılaşmaya Ankara, İstanbul ve Van’dan çok sayıda taraftarın Vanspor’u desteklemek için Kırşehir’e gidecekleri gelen haberler arasında.
2 Takım açısından da önemli olan karşılaşma için 2 takım taraftarlarının verdikleri birlik beraberlik ve kardeşlik mesajları herkesin taktirini kazanmış durumda.


        Vanspor Kırşehirspor deplasmanındayken, Lider Ankara Demirspor ise Kardemir Karabükspor deplasmanında olacak. Grubun güçlü ekiplerinden olan Bandırmaspor ise evinde Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek.
    Ligin ilk devresinin son maçını Kırşehir Belediyespor’la oynayacak olan Vanspor, bu maçın ardından Van’a dönerek Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında 17 Aralık Salı günü Süper lig takımlarından Kasımpaşaspor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi