Vanspor’da galibiyet selfisi…

Vanspor’un deplasmanda Niğde Anadoluspor’u 1-0 mağlup etmesinin ardından takımdaki sporcular da özçekim yaparak galibiyetin tadını çıkardı.

SPOR 9.09.2019 20:17:42 0
Vanspor’da galibiyet selfisi…
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Temsilcimiz Vanspor’un deplasmanda Niğde Anadolu’yu 1-0 mağlup etmesinin ardından yaptığı sporcular selfi (özçekim) yaptı.
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü Niğde Anadolu’yu Batuhan’ın attığı golle deplasmanda 1-0 mağlup ederk, 4 puanla beşinci sırada yer aldı.


        Niğde’de bazı Vanspor taraftarları da takımı yalnız bırakmadı. Gölkentliler ve Grup Kara Kobralar her zaman olduğu gibi yine takımın yanında yer alarak galibiyetin elde edilmesinde önemli bir pay sahibi oldu.
Öte yandan Vanspor’un grubunda zorlu maçlar oynandı.


         Sezonun ilk maçını kazanan Tuzlaspor ikinci hafta maçında da evinde Bayburt Özel İdare’yi 3-0 gibi net bir skorla yenerek 6 puan ve +5 averajla liderlik koltuğuna oturdu.
Sezonun birinci maçında üç puan almayı başaran Kırşehir Belediyespor da evinde Kastamonuspor’u 1-0 yenerek 6 puanla ikinci sırada yer aldı.


       Önceki haftaki galibiyetine bir galibiyet daha ekleyen diğer takım da Ergene Velimeşe oldu. Ergene Veli Meşe evinde Uşakspor’u 2-1 yenerek 6 puanla üçüncü sırada yer aldı.
Sezonun ilk maçında farklı bir galibiyet elde ederek liderlik koltuğuna oturan Sivas Belediyespor, bu hafta deplasmanda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile 0-0 berabere kaldı ve 4 puanla dördüncü sıraya geriledi.
Vanspor’un 4 puanla beşinci sırada yer aldığı grupta, deplasmanda Karabükspor’u 1-0 yenen Etimesgut Belediyespor 4 puanla altıncı sırada yer aldı.


        İlk maçını kazanan Ankara Demirspor, bu hafta deplasmanda Kahramanmaraşspor’a 1-0 yenilerek 3 puanla yedinci sırada yer alırken, deplasmanda Ergene Velimeşe’ye yenilen Uşakspor da 3 puanla sekizinci sırada yer alıyor.
3’e puanlı Kahramanmaraş, Bayburt Özel İdare ve Birevim Elazığspor da dokuz, on ve onbirinci sırada yer alıyor.
İlk iki haftada birer puan hanesine yazdıran Bandırmaspor 2 puanla onikinci sırada bulunurken, birer puanı bulunan Bodrumspor, Niğde Anadolu ve Eyüpspor onüç, ondört ve onbeşinci sırada yer alıyor.


        Grupta ilk iki haftada puan alamayan Sakaryaspor, Kastamonu ve Karabükspor ise son üç sırayı paylaşıyor.
Temsilcimiz Vanspor, Pazar günü son sıradaki Karabükspor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi