Vanspor’da galibiyet hesapları…

Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren Vanspor, ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı Bandırma’ya galibiyet için gidecek. Karşılaşma Cumartesi günü saat 13.30’da oynanacak.

SPOR 8.01.2020 11:00:46 0
Vanspor’da galibiyet hesapları…
Tarih: 01.01.0001 00:00

  TFF 2. Ligde 2. Devrenin ilk karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günü oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk 3 karşılaşma Cumartesi son 6 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.
Kamp bölgelerinde ligin 2. Devresi için hazırlıklarını tamamlayan takımlar, artık bu hafta sonu oynayacakları maçlara kilitlenmiş durumda. 4 Ocak’da başlayan 2. Transfer dönemi 31 Ocak 2020’de sona erecek.


          Bu çercevede  Lig hazırlıklarını tamamlayan takımlar ara transfer dönemi bitmeden eksik noktalarını tamamlamak için transfer çalışmalarını da tamamlamanın çalışmalarını hızla yapıyor. Çünkü Ligin 2. Devre karşılaşmaları ilk devreye göre daha zorlu ve çekişmeli geçecek.


        Şampiyonluk, Play Off ve Kümede kalma mücadeleleri sayesinde Ligin 2. Devresinde oynanacak her maç final havasında geçecek ve futbol sevenler daha heyecanlı maçlar izleme imkânı bulacak.


       TFF 2. Lig kırmızı grupta 2. Devrenin ilk karşılaşmaları Cumartesi günü oynanacak. Kırmızı grupta haftanın en zorlu karşılaşması ise Bandırma’da Bandırmaspor Vanspor arasında oynanacak karşılaşma olarak görünüyor.


         Şampiyonluk hesapları yapan 2 takım Cumartesi saat 13.30’da Bandırma 17 Eylül Stadında karşılaşacak.
Bu çerçevede Antalya’da kamp çalışmalarını yapan Vanspor, kritik maçın hazırlıklarını Antalya’da tamamlayarak Bandırma’ya geçecek.


          Vanspor Cumartesi günü deplasmanda Bandırmaspor’a konuk olurken, Grupta 3. Sırada yer alan Tuzlsapor ise takipçisi Kastamonuspor’u ve Kırşehir Belediyespor ise Eyüpspor’u konuk edecek.


    Lider Ankara Demirspor ise Pazar günü deplasmanda Bodrum Belediyespor’a konuk olacak. Ligin 2. Devresinin ilk haftasında oynanacak olan kritik maçlar sonunda puan cetvelinde dengeler değişecek gibi görünüyor.


        Ligin ilk devresinde geride bırakılan 17 haftalık maç maratonu sonunda grupta kopma yaşanmadı. Kopmanın yaşanmaması özellikle orta sıralardaki takımlarında iştahını kapartmış durumda. Şu anki tabloda 3 puanlık sistemde göz önünde bulundurulduğunda yaklaşık olarak 8 takımın şampiyon olma ve 10 takımında Play Offa kalma şansı görünüyor.
O açıdan ligin 2. Devresinde oynanacak maçlar kıran kırana geçecek gibi görünüyor.  Özellikle Şampiyonluk hesapları yapan takımlar kendi sahalarında puan kaptırmama ve deplasmanda puan kapma savaşında olacak.


          Ligin 2. Devresinde maddi ve uyum sorunu yaşamayan takımlarında istikrarlı bir çıkış yakalayacakları unutulmamalıdır. Ara transfer döneminde yaptıkları transferlerle birkaç takımda grupta sürpriz yapabilir.


            Şampiyonluk hesapları yapan temsilcimiz Vanspor Cumartesi 2. Devrenin ilk maçına çıkıyor. Bu maç her ne kadar zorlu görünse de Vanspor bu maçı kazanacak güce ve kaliteye sahiptir. Bandırmaspor deplasmanın da alınacak puan ve ya puanların önümüzdeki maçlara etkisi büyük olacaktır.


         Bandırma’da, Vanspor kaybetse bile bu her şeyin sonu olmayacak belki de yeni bir başlangıç olacak. O açıdan hepimizin ligin 2. Devresinde takımımızın alacağı her sonuca hazır olması lazım.


          Cumartesi günü deplasmanda Bandırmaspor’a konuk olacak olan kırmızı siyahlı ekip, 18 Ocak Cumartesi günü ise evinde oynayacağı Niğdespor maçıyla taraftarlarıyla buluşacak.Van Bölge Gazetesi