VANSPOR’a CANSU’yu OLDU

Taner hoca bu sene Vanspor' u play off içerisinde tutacağa benziyor.

SPOR 27.11.2019 20:52:13 0
VANSPOR’a CANSU’yu OLDU
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANSPOR’a CANSU’yu OLDU

Merhabalar.
Normalde her hafta yazı yazmayı planlıyordum ama her an gündem değiştiği için bir hafta ara vermeyi uygun gördüm. Gelenler, gidenler, kadroda yer bulamayanlar derken Taner hoca iyi işler yapacağını iki maçta da kanıtlamış oldu. Aslında herkes gibi ilk maçtan Taner hoca hakkında bir şeyler yazmak istemedim. Bekledim. Ve bu beklemenin doğru olacağına inandım. Öyle de oldu.

Takım ruhunu kaybetmiş diye serzenişte bulunmuştum ilk yazımda. Hoca değişikliğinin ardından gerçekten de takım ruhunu kaybetmiş dedim. Çünkü daha 2 hafta önce dakika 70' de oyuna giren Tunç Murat hiç bir etkinlik gösterememiş hatta sanki oynamak istemiyor gibiydi. Ama son iki maçta gördük ki özellikle Kastamonu maçında yine dakika 70' de oyuna girmesine rağmen hatrick yaptı. Bu hafta oynan Bayburt maçında Batuhan' ın yokluğunu hissetmedik bile. Tunç Murat' la beraber tabiki Serdar Cansu ve kaleci Asil Kaan' ı ayrıca tebrik etmek isterim. Uzun bir süre yedek kalmasına rağmen hocasına ben her zaman hazırım sinyallerini verdi. Öyle görünüyor ki eldivenleri uzun bir süre çıkarmayacak.
Artık rakiplerin ne yapacağını ezberlediği Serdar Cansu içinde yer değişikliği taktiği iyi tutmuş olacak ki Serdar' da son iki maçta takıma katkısıyla CANSU'yu oldu adeta.

Taner hoca bu sene Vanspor' u play off içerisinde tutacağa benziyor. 3 puanlı sistemde her an her şey olabilir. Tüm Van olarak Yönetim ve hocanın yanında durmalıyız ki hedefimize ulaşalım.

Kalın sağlıcakla...