Vanspor, zorlu Sakarya deplasmanında…

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün deplasmanda zorlu rakibi Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Vanspor’da tek hedef galibiyet.

SPOR 18.02.2021 11:21:27 0
Vanspor, zorlu Sakarya deplasmanında…
Tarih: 01.01.0001 00:00

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’un zorlu maçları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta evinde Pazarspor’u 3-0 mağlup ederek önemli bir çıkış yapan Vanspor, bugün deplasmanda Sakaryspor’u yenerek kazanmak istiyor. Son haftalarda yakaladığı istikrarlı çıkışı sürdürmek isteyen Vanspor, rakiplerin birbiriyle oynadığı haftada tekrar galip gelerek, hedef anlamında önemli bir adım atmak istiyor. Vanspor, grupta çıktığı 23 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alırken, attığı 38 gole karşılık kalesinde 18 gol gördü. Vanspor 46 puanla ikinci sırada yer alıyor. Zorlu rakip Sakaryaspor ise çıktığı 23 maçta 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, attığı 37 gole karşılık kalesinde 23 gol gördü. Sakaryaspor 41 puanla beşinci sırada yer alıyor. Yeni Sakaryaspor Atatürk Stadyumu’nda bugün saat 13.00’te başlayacak olan karşılaşmayı Hasan Avcı, Egemen Savran, Hüseyin Aycan ve Erdem Demirtaş hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Lider Eyüpspor, deplasmanda üçüncü sırada bulunan Kırşehir Belediyespor’a konuk olurken, dördüncü sıradaki Turgutluspor ise deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşı karşıya gelecek. Altıncı sıradaki Bordumspor evinde Tarsus İdman Yurdu’nu konuk ederken, yedinci sıradaki Kırklarelispor ise deplasmanda Karacabey Belediyespor’a konuk olacak. Sivas Belediyespor evinde Pazarspor’u konuk ederken, Pendikspor ise GMG Kastamonuspor’u konuk edecek. Tetiş Yapı Elazığspor evinde Etimesgut Belediyespor’u konuk ederken, Serik Belediyespor ise evinde ligin dibine demir atan Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya gelecek. Mamak FK ise evinde Karatay Termal 1922 Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş