Vanspor yönetimi belli oldu

Bu sezon yaptığı olağanüstü kongrelerle gündeme gelen Vanspor’da, dördüncü olağanüstü kongre sonucu geçici yönetim belli oldu. İki hafta önce başkanlıktan istifa eden Servet Yenitürk ve yönetimi, kulübün fesh edilmemesi için yeni

SPOR 1.08.2021 19:42:11 0
Vanspor yönetimi belli oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geçen yıl olduğu gibi bu sezon da TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, dördüncü olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Bu sezona yönetim belirsizliği ile giren kırmızı-siyahlı takımda sıkıntılar devam ediyor.

Yaklaşık 3 ay önce ilk iki olağanüstü kongresinde yönetime kimsenin aday çıkmadığı, geçen hafta ise çoğunluk sağlanamadığı için bu haftaya ertelenen kongre sonrasında yeni yönetim belli oldu.

İstifa eden Servet Yenitürk ile birlikte; Abdulkadir Çetin, Oktay Ukay, Suat Akman, Fatih Akdeniz, Yavuz Kuşan, Özer Polater, İbrahim Tektaş, Cafer Kanpolat, Türkay Özbey, Mehmet Kenan Bekleyen, Osman Çiçekel, Muhammet Çiftçi, Fahri Baştürk ve Mehmet Selim Öğünmez yeni yönetimin asil listesinde yer aldı. İki hafta sonra gerçekleştirilecek olan yeni olağanüstü kongre ile gerçek yönetim kurulu üyelerinin belirleneceği ifade edildi.